Подробнее на сайте: https://autotodrive.ruhttps://repairurauto.ru https://oncomputer.ru
https://computertab.ru https://init-pc.ru Go to top of pagehttps://proavtoremont.ruhttps://robustauto.ru https://dircomputer.ruhttps://avtoforward.ruhttps://controlcomputer.ru
https://catchcomputer.ru https://ddauto.ruhttps://freshcomputer.ruhttps://runcomputer.ruhttps://clearcomputer.ru

goran omega centarOmega kampus prostire se na oko 200 jutara zemlje (www.eomega.org) i mjesto je gdje ljudi iz svih slojeva društva  dolaze po inspiraciju i regeneraciju.

Osnovan 1977. godine, danas je to vodeći američki centar za wellness i osobni razvoj. Programi uključuju radionice, profesionalnu obuku, retreate i konferencije, a teme programa obuhvaćaju sljedeće kategorije: tijelo-um-duh, zdravlje i iscjeljivanje, kreativnost i igra, odnosi i obitelj, liderstvo i zajednica, održivi razvoj.

Cilj radionica, konferencija i susreta je kreiranje dijaloga za integraciju suvremene medicine i prirodnih metoda iscjeljivanja, povezivanje znanosti, duhovnosti i kreativnosti te stvaranje podloge za nove tradicije i životne stilove.

Među predavačima tu su Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Jane Goodall, Ram Dass, Isabel Allende, Pema Chödrön, Gabrielle Roth i brojni drugi inspirativni učitelji i autori.

Vianna je pozvana da održi petodnevni seminar i javno predavanje, a Goran je imao čast da Vianna pozove njega i još nekoliko zastupnika Theta iscjeljivanja kao svoje asistente.

View the embedded image gallery online at:
http://www.thetaway.com/component/k2/omega#sigProId40f489105b

Pročitano 6348 puta