Početna Arrow Kalendar događaja

Manifestovanje i izobilje - Beograd

Preduslov: Osnovni DNK i Napredni DNK, Kopaj dublje

Ovaj Vajanin seminar podučiće vas tajnama manifestovanja bilo čega u vašem životu,a isto tako će vam otkriti kako privući izobilje u vaš život, na svim nivoima.

Vajana kaže da problemi s novcem često nemaju nikave veze s novcem, oni su mnogo dublji. Otkrićete i odstraniti blokade kao što su: kajanje, nezadovoljstvo, ogorčenost, samosažaljenje, ljutnja, nedostatak cilja i svrhe u životu, žudnja za onim što drugi imaju… Naučićete svakodnevne navike koje će trenirati vaš um da živite u izobilju. Radićete na 100 različitih programa koje je Vajana dobila od Stvoritelja, a koji će izdvojiti i očistiti vaše blokade. Tu su još i osećaji (downloads), "kopanje"(digging), božansko tempiranje (divine timing), postavljanje zdravih granica u odnosu na druge, kako sarađivati s drugima u ostvarenju vaših ciljeva, čast, ljubaznost, odgovornost, ugled, sprovođenje ideja, namera i planova u delo, prisećanje budućnosti, pravila za dom u kojem živite, i još mnogo toga.
Dopustite sebi da Stvoriteljevo izobilje nesmetano teče u vaš život, naučite kako da ga primite i zadržate.

Na seminaru će se učesnicima dati priručnik na srpskom jeziku kao i CD Manifestovanje sa Sedmog nivoa. Po završetku seminara polaznicima će se uručiti certifikati.

 

Seminar traje puna dva dana, od 10:00 do 17:00.

Cena: 260 eura

Za polaznike koji ponavljaju seminar cena je 150 eura.

Plaćanje na prvi dan seminara između 9:00 i 10:00.

Ukoliko želite da se prijavite za seminar molimo da popunite i pošaljite prijavnicu najkasnije
3 dana pre početka seminara.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte Jelenu Dukić mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na +381 62 884 1480.

Bitne informacije o tečaju

Početak: 23.06.2020 10:00
Završetak: 24.06.2020 17:00
Cijena 260.00 €
Lokacija Serbia, Beograd, Hotel Sučević
- Tečaj je u tijeku -
Podijelite ovaj događaj: