Početna Arrow Kalendar događaja

Rad sa životinjama - Zagreb

Preduvjeti: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje

Naučite sve o ljepoti životinjskog svijeta i kako ga očitavati i iscijeljivati. Saznajte kako i zašto životinje iscjeljuju ljude, kako mogu osjetiti kad su ljudi bolesni i pod stresom, zašto se životinje razboljevaju, kad ih je dobro držati u svojoj blizini a kad nije, što je zajedničko ljudima i životinjama, zašto gospodar počinje sličiti svom ljubimcu i obrnuto, zašto se životinje takmiče s ljudima i s drugim životinjama. Naučite kako sa životinjama raditi Pjesmu srca, kako im ići u prošle živote i iscjeljivati ih, vratiti fragmente duše, kako komunicirati s njihovim Višim Sebstvom, raditi na njihovim vjerovanjima i osjećajima, kako pronaći sveto ime životinje, i sl.

Na tečaju ćete raditi vježbu polaganja kristala koja će vas odvesti u prošle živote kako biste vratili sebi osobine koje ste nekoć imali a koje vam možda nedostaju u ovom životu ili osobine koje su imali vaši preci a vi biste ih htjeli osnažiti kod sebe.

Radit ćete također vježbu Moćna životinja kojom ćete pronaći i otkriti svoje moćne životinje koje vas štite i koje imaju važnu poruku za vaš život.

Isto tako radit ćemo na vašim vjerovanjima u odnosu na životinjski svijet.

Na tečaju će se sudionicima dati priručnik na hrvatskom jeziku.

 

Ovaj tečaj je preduvjet za DNK 4.

Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 150 eura.

Plaćanje na prvi dan tečaja između 10:00 i 10:30.

Ukoliko se želite prijaviti za tečaj molimo ispunite i pošaljite prijavnicu najkasnije 5 dana prije početka tečaja.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte Teu mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na (+385) 091 610 9503

Bitne informacije o tečaju

Početak: 03.12.2020 10:30
Završetak: 04.12.2020 17:30
Cijena 260.00 €
Lokacija Croatia, Zagreb, Lopatinečka 13, Vrbani (1. kat) - Theta Healing Goran Karna
Podijelite ovaj događaj: