Početna Arrow Kalendar događaja

Razvoj vaših odnosa 4.dio: Vi i vaš odnos prema Zemlji - Zagreb

Preduvjeti: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje

Vi i vaš odnos prema Zemlji uči vas kako komunicirati sa Zemljom, uči vas  da znate da Zemlja uvijek komunicira s vama. To će vas dovesti do spoznaje da je to energija koja struji među nama.  Ta energija vam pomaže da radite sa Zemljom da biste joj donijeli promjene koje se sada trebaju dogoditi.

 

Riječi Nikole Tesle, malo tko pamti: 

“Naš cjelokupni biološki sustav, 

naš mozak i planet Zemlja djeluju na istim frekvencijama.“

 

Frekvenciju od 7,83 Hz drevni su indijski rišiji zvali frekvencijom OM. Ona je uz to i prirodni ritam otkucaja srca Majke Zemlje, poznata kao Schumannova rezonancija.

Na tečaju ćemo raditi na osjećajima opuštenosti i zabrinutosti kao i na izmirenju sa Zemljom te osobnom uzemljenju i unapređenju svijesti planeta. Radit ćemo i na kvalitetama koje su nam potrebne da bismo to mogli činiti. Naučiti ćemo kako se povezati sa Shumannovom rezonancijom, a tu su i razne vježbe s rašljama, aurom, pulsom srca i zemlje....

Istražitelji svijesti smatraju da je naročito važna takozvana Shumannova rezonancija (7,83 Hz). To je, kako se pretpostavlja, frekvencija kojom oscilira planet Zemlja i koja je neophodna za čovjekov život (svaka svemirska letjelica opremljena je odgovarajućim generatorom magnetskog polja). Ova frekvencija potiče opuštenu kreativnost i omogućava nam pristup intuitivnom znanju (’znanju Zemlje’ o morfogenetskim poljima).

Frekvencija Schumannove rezonancije, kako se tvrdi, pojačava koncentraciju i pažnju bez napora, a utječe i na stvaranje blagotvorne ravnoteže kod hiperaktivnosti. Eksperimenti su pokazali da naročito hiperaktivna djeca mogu imati dobrobiti od ove frekvencije. Emocionalna i mentalna ravnoteža (dobro raspoloženje, vedra opuštenost) također su provjereni rezultati djelovanja frekvencije Schumannove rezonancije.

 

Trajanje: 2 dana

Ukoliko se želite prijaviti za tečaj molimo ispunite i pošaljite prijavnicu najkasnije 5 dana prije početka tečaja.

Za dodatne informacije kontaktirajte Teu mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na (+385) 091 610 9503

Bitne informacije o tečaju

Početak: 05.12.2020 10:30
Završetak: 06.12.2020 17:30
Cijena 332.00 €
Lokacija Croatia, Zagreb, Lopatinečka 13, Vrbani (1. kat) - Theta Healing Goran Karna
Podijelite ovaj događaj: