Početna Arrow Kalendar događaja

ONLINE Odnosi prema svijetu

Preduvjet: Osnovni DNK, Napredni DNK, Kopaj dublje, Intuitivna anatomija ILI Osnovni DNK, Napredni DNK, Kopaj dublje, Osnovni DNK za instruktoreNapredni DNK za instruktore

Tečaj Odnosi prema svijetu otkriva mnoge predrasude i vjerovanja vezana uz kulture, običaje, rase, religije, vanjski izgled, spol i zanimanja. Ovaj tečaj je moćno oruđe u uklanjanju naših unutarnjih i vanjskih konflikata s drugima. Rad na ograničavajućim vjerovanjima i osjećajima, oslobađanju od mržnje i zamjeranja (starih i po nekoliko stoljeća) koji se često nalaze na genetskom nivou pomoći će vam u razumijevanju i prihvaćanju drugih ljudi i kultura diljem svijeta.

 

Polaznici tečaja dobivaju materijale u elektroničkom ili štampanom obliku kao i certifikate.
Osnovni DNK  tečaj je preduvjet za Napredni DNK kao i vježbaonice iz Theta iscjeljivanja.

Tečaj traje 5 dana (17.-21.03.2021.) od 17:30 do 21:30 sati s pauzama za  osvježenje.

Time zone Zagreb.

Tečaj je namijenjen za hrvatsko i srpsko govorno područje.

Prvo je potrebno popuniti prijavnicu za tečaj (najkasnije 5 dana prije početka tečaja) i zatim vam pošaljemo detalje uplate.

Nakon registracije i uplate za tečaj (treba biti najmanje 4 dana prije tečaja kako bi vam na vrijeme mogli poslati priručnik i knjigu poštom) dobit ćete mail  s informacijama kako pristupiti i sudjelovati na tečaju.

 

Preporuke za online tečaj.

Potrebna vam je "ZOOM" aplikacija preko koje če se držati tečaj. Link za kreiranje svog besplatnog računa je na www.zoom.us

  • Koristiti laptop ili desktop PC.
  • Stabilna internet veza, preporučljiv wifi bez ograničennja prometa. 
  • 20 min prije početka događaja molimo da se priključite i isprobate vezu.

Molimo za mir i tišinu u vašem okruženju kako bi vi i drugi polaznici mogli mirno i neometano pratiti program tečaja.

 

Za više informacija molimo kontaktirajte Teu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel:+385916109503 ili Olgicu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel:+38169 222 6056.

 

Bitne informacije o tečaju

Početak: 17.03.2021 17:30
Završetak: 21.03.2021 21:30
Cijena 600.00 €
Lokacija Online
Podijelite ovaj događaj: