Početna Arrow Kalendar događaja

Igra života - Zagreb

Preduvjet: Osnovni i Napredni DNK seminar, Kopaj dublje

Učinite kvantni skok u svom poslu i karijeri, prizovite igru i razigranost u svoj život i uspješno zaigrajte Igru života!

Mnogi ljudi smatraju da je život bitka, no život je zapravo igra. Ako imate svoju tvrtku ili radite za nekog drugog a mučite se, upinjete i borite ne bi li se popeli stepenicu više u karijeri ili čak ne znate ni kako početi, nemojte očajavati - ovaj tečaj pružit će vam nevjerojatan uvid i praktično iskustvo koje će vam omogućiti da se transformirate u uspješnog igrača u igri života.

Ovaj tečaj donosi više ravnoteže, radosti, kreativnosti i razumijevanja u vaš život. Naučite kojih je to 5 stupova uspjeha u životu, kako grupno raditi božansko tempiranje, kako otpustiti prošle neuspjele poslove, odnose i vezanost za njih, kako otpustiti obveze prema roditeljima i ograničenja koja smo stekli u odnosu s njima, kako biti uspješan i biti prihvaćen od kolega, obitelji, partnera, klijenata, kako se osloboditi utjecaja ljubomore i zavisti drugih, kako izaći iz svoje zone udobnosti i prihvati bezgranićno obilje koje nam Stvoritelj nudi, kako kreirati i realizirati velike snove i prestati blokirati sebe, kako prestati odlagati i odugovlaćiti stvari i biti spremni preuzeti rizik, kako koristiti svoju stvarnu moć i shvatiti da je život igra i san te da je u toj igri i snu moguće sve kreirati.

Na tećaju će se učesnicima dati priručnik na hrvatskom jeziku.

Tečaj traje tri dana od 10:00 do 17:00 i nudi vam priliku da uklonite mnoga ograničavajuća vjerovanja te instalirate na stotine osjećaja koji će vam pomoći u postizanju većeg uspjeha u životu i poslu.

Ovaj tečaj je preduvjet za DNK 4.

Plaćanje na prvi dan tečaja između 9:00 i 10:00.

Ukoliko se želite prijaviti za tečaj molimo ispunite i pošaljite prijavnicu najkasnije 3 dana prije početka tečaja.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte Teu mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na (+385) 091 610 9503.

Bitne informacije o tečaju

Početak: 09.04.2021 10:00
Završetak: 11.04.2021 17:00
Cijena 370.00 €
Lokacija Croatia, Zagreb, Lopatinečka 13, Vrbani (polukat) - Theta Healing Goran Karna
- Tečaj je u tijeku ili je prošao -
Podijelite ovaj događaj: