Početna Arrow Tečajevi

Razvoj vaših odnosa 1. deo: Razvoj partnerske veze - Beograd

Razvoj vaših odnosa 1. deo: Razvoj partnerske veze - / Growing Your Relationships 1: You and Your Significant Other (novi Vajanin izborni seminar)

Preduslovi: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje

Naše srodne duše nas na duhovnom nivou veoma dobro poznaju i da bi vaša veza uspela, potrebno da naučite kako da volite sebe. To je glavni cilj seminara „Razvoj partnerske veze“. Seminar je napravljen kako bi vas odveo korak dalje u vašem odnosu, u vašoj evoluciji, da naučite kako da postanete jedno s vašom drugom polovinom. Ovaj seminar nije samo za parove već je za sve one koji žele da razvijaju odnos, koji žele intimniji odnos, koji žele najviši potencijal partnerstva.

Seminar će vam pomoći da izgraditie snažno partnerstvo, da sagradite čvrste temelje, održite vaš odnos novim i zanimljivim, i pomoći će vam da vaš odnos radi za vas. Naučite kako da iskreno volite drugu osobu i kako da dopustite da vam se ljubav uzvrati, istovremeno uklanjajući blokade i prepreke koje su nam ostavili preci. Kada se zaista iskreno volimo, dostižemo sledeći nivo prosvetljenja.

Želite li da znate kako da živite svoj život bez straha od ljubavi? Bez krivice u odnosima? Da ste voljeni od partnera? Sve to možete da naučite na ovom seminaru.

 

Trajanje: 2 dana

Za dodatne informacije kontaktirajte Jelenu Dukić mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na +381 62 884 1480.

Bitne informacije o tečaju

Početak: 26.02.2018 10:00
Završetak: 27.02.2018 17:30
Cijena 260.00€
Lokacija Beograd, Side One Design Hotel
Podijelite ovaj događaj: