Početna Arrow Tečajevi

Razvoj vaših odnosa 4.deo: Vi i vaš odnos prema Zemlji - Beograd

Preduslov: Osnovni DNKNapredni DNK i Kopaj dublje

Seminar Vi i vaš odnos prema Zemlji će vas naučiti kako da komunicirate sa Zemljom kao i da spoznate da Zemlja uvek komunicira sa vama. To će vas dovesti do saznanja da je to energija koja struji među nama.  Ta energija vam pomaže da radite sa Zemljom kako biste joj doneli promene koje sada treba da se dogode.

 

Riječi Nikole Tesle, malo tko pamti: 

“Naš cjelokupni biološki sustav, 

naš mozak i planet Zemlja djeluju na istim frekvencijama.“

 

Frekvenciju od 7,83 Hz drevni su indijski rišiji zvali frekvencijom OM. Ona je uz to i prirodni ritam otkucaja srca Majke Zemlje, poznata kao Schumannova rezonancija.

Na tečaju ćemo raditi na osjećajima opuštenosti i zabrinutosti kao i na izmirenju sa Zemljom te osobnom uzemljenju i unapređenju svijesti planeta. Radit ćemo i na kvalitetama koje su nam potrebne da bismo to mogli činiti. Naučiti ćemo kako se povezati sa Shumannovom rezonancijom, a tu su i razne vježbe s rašljama, aurom, pulsom srca i zemlje....

Istražitelji svijesti smatraju da je naročito važna takozvana Shumannova rezonancija (7,83 Hz). To je, kako se pretpostavlja, frekvencija kojom oscilira planet Zemlja i koja je neophodna za čovjekov život (svaka svemirska letjelica opremljena je odgovarajućim generatorom magnetskog polja). Ova frekvencija potiče opuštenu kreativnost i omogućava nam pristup intuitivnom znanju (’znanju Zemlje’ o morfogenetskim poljima).

Frekvencija Schumannove rezonancije, kako se tvrdi, pojačava koncentraciju i pažnju bez napora, a utječe i na stvaranje blagotvorne ravnoteže kod hiperaktivnosti. Eksperimenti su pokazali da naročito hiperaktivna djeca mogu imati dobrobiti od ove frekvencije. Emocionalna i mentalna ravnoteža (dobro raspoloženje, vedra opuštenost) također su provjereni rezultati djelovanja frekvencije Schumannove rezonancije.

 

Učesnici seminara će dobiti: priručnik na srpskom jeziku. 

Trajanje seminara: 2 dana od 10.00 do 17.00 s pauzama za ručak i osveženje.

Cena: 260 eura.

Plaćanje je prvog dana seminara između 9:00 i 10:00.

Za dodatne informacije kontaktirajte Jelenu Dukić mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na +381 62 884 1480.

Bitne informacije o tečaju

Početak: 10.10.2019 10:00
Završetak: 11.10.2019 17:00
Cijena 260.00 €
Lokacija Beograd, Garni Hotel Side One Design
Podijelite ovaj događaj: