Početna Arrow Tečajevi

Istinsko usklađivanje sa svrhom naše duše - Zagreb

Preduvjeti: Osnovni DNK, Napredni DNK, Kopaj dublje

 

Je li ThetaHealing vaša strast? Osjećate li da želite pomagati drugima i pomoćia im da se probude? Je li prakticiranje ili podučavanje ThetaHealing tehnike nešto što vam puni srce toplinom, i usrećuje vam dušu?

 

Vjerujete li da je ThetaHealing tehnika dio vašeg božanskog tempiranja?

 

Želite li da vam ThetaHealing bude uspješan posao, ali još uvijek oklijevate, osjećate se kao da niste potpuno spremni ili dovoljno samouvjereni?

 

Mučite se s tim da prizovete stalni tok klijenata i učenika? Teško vam je raditi na sebi kako bi prizvali obilje u svoj život?

 

Sumnjate li da možete postići uspjeh, obilje i radost u ulozi ThetaHealing praktičara? Želite li živjeti u skladu sa svojim Božanskim Putem i naučiti kako s lakoćom raditi na sebi kako bi i dalje uspijevali u svojoj životnoj misiji?

 

Ovaj dvodnevni tečaj napravljen je kako bi se svakom ThetaHealing praktičaru olakšalo da slijedi svoj put, živi život u potpunosti i sa svrhom, te da dopusti obilju i uspjehu da uđe u njihove živote.

 

Ovaj tečaj je odgovor za sve brige koje se pojave kada prepoznamo ThetaHealing tehniku kao svoje božansko tempiranje, i daje nam priliku da otklonimo sve blokade i negativne programe koji nam onemogućuju da pratimo svoj put. 

 

Također, ovaj tečaj će vas pripremiti na to da budemo najbolja verzija sebe, tako što ćete bolje upoznati sebe, razumjeti svoje duhovno putovanje, i zašto smo ga izabrali, kako bi prepoznali svoju istinsku božansku suštinu, i dopustili svom Božanskom Putu da nam donese uspjeh i obilje. 

 

Svrha ovog tečaja je da ojača vaše samopouzdanje kao ThetaHealing praktičara, pomogne vam da otkrijete svoju božansku suštinu i istinsku moć, da vam omogući da primite Stvoriteljevo neograničeno obilje kako bi mogli imati uspješnu ThetaHealing karijeru koja će samo rasti.

 

Elias Kanakri

autor tečaja Istinsko usklađivanje sa svrhom naše duše

33780009.JPG

Materijali: praktičarski priručnik

Trajanje tečaja: 2 dana

Depozit (troškovi organizacije) u iznosu od 140 EUR, plaća se domaćinu.

Cijena tečaja: 300 EUR

Ukupno: 440 EUR

 

Za više informacija o ovom tečaju molimo kontaktirajte Sanju Latković na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Bitne informacije o tečaju

Početak: 25.04.2020 10:00
Završetak: 26.04.2020 17:00
Cijena 300.00 €
Lokacija Zagreb, Hotel Antunović
Podijelite ovaj događaj: