Početna Arrow Tečajevi

Napredni DNK - Zagreb

Preduvjet: Osnovni DNK tečaj

Cilj naprednog tečaja je odstraniti prepreke u razvoju intuitivnih sposobnosti i snažno potaknuti vaš duhovni razvoj.

Na naprednom tečaju ćete detaljnije učiti o sedam nivoa postojanja i njihovim pravilima, obavezama i zavjetima, te kako raditi s njima kroz Stvoritelja svega što jest. Učiti ćete kako ubrzati i usporiti vrijeme, iscijeliti slomljenu dušu, osloboditi se predrasuda i zamjeravanja kao i trauma poput Engram banki (slobodno-plutajućih sjećanja koja smo zadobili prilikom operacijskih zahvata, automobilskih nesreća i slično) i zlostavljanja.

Također ćete učiti kako kontaktirati svoje pretke, slati ljubav fetusu i iscijeliti fetalna sjećanja, kako raditi na strahovima i drugim negativnim emocijama, očistiti vaš dom od energija niskih vibracija, te kako iscijeliti biljni i životinjski svijet kao i neživu materiju. Goran će učiti vašu podsvjest (downloaditi) više od 900 programa direktno sa Sedmog nivoa postojanja od Stvoritelja svega što jest. Primjer takvog programa je: "Ja znam i razumijem što to znači živjeti u sadašnjem trenutku " ili "Ja znam kako vjerovati svojoj intuiciji". Ta znanja, razumjevanja i osjećaji će kreirati nove moždane puteve (neuronske veze) u vama i omogućiti emocionalne, duhovne, mentalne i tjelesne promjene.

Na tečaju će se učesnicima dati priručnik na hrvatskom jeziku sa svim neophodnim informacijama. Polaznicima će se također uručiti Viannina knjiga "Napredno Theta iscjeljivanje" na hrvatskom jeziku.

Po završetku tečaja polaznicima će se uručiti certifikati.

Tečaj traje tri puna dana od 10:00 do 17:00.

Mjesto: Hotel Antunović, Zagrebačka avenija, Zagreb

Cijena: 332 eura (protuvrijednost u kunama)

Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 200 eura.

Plaćanje na prvi dan tečaja između 09:00 i 10:00.

Ukoliko se želite prijaviti za tečaj molimo ispunite i pošaljite prijavnicu najkasnije 3 dana prije početka tečaja.

Bitne informacije o tečaju

Početak: 07.02.2020 10:00
Završetak: 09.02.2020 17:00
Cijena 332.00 €
Lokacija Croatia, Zagreb, Hotel Antunović
- Tečaj je u tijeku -
Podijelite ovaj događaj: