Početna Arrow Tečajevi

ONLINE vježbaonica (na hrvatskom)

Uvjet: Osnovni DNK tečaj

Tema vježbaonice: Pobijedimo strah

Strah je jedna od najaktualnijih tema danas. Goran će na ovoj vježbaonici govoriti o tome koje sve vrste strahova imamo i kako nas blokiraju , kako otkriti temeljne strahove koji utječu na naš život i kako ih riješiti, kako se izboriti s trenutno prisutnim strahovima u društvu i biti svoj i ne dozvoliti strahovima da kreiraju naš život. Polaznici će raditi grupno očitavanje i kopanje u parovima..

 

Datum: 2. studeni, 2020.

Vrijeme: od 17.30 do 20:00

Cijena: 17 eura

 

Prvo je potrebno popuniti prijavnicu za vježbaonicu i zatim vam pošaljemo detalje uplate.

Nakon registracije i uplate za vježbaonicu dobit ćete mail  s informacijama kako pristupiti i sudjelovati na vježbaonici.

Preporuke za online vježbaonicu:

Potrebna vam je "ZOOM" aplikacija preko koje če se držati  vježbaonicu. Link za kreiranje svog besplatnog računa je na www.zoom.us

 

  • Koristiti laptop ili desktop PC.
  • Stabilna internet veza, preporučljiv wifi bez ograničennja prometa. 
  • 15 min prije početka događaja molimo da se priključite i isprobate vezu.

Molimo za mir i tišinu u vašem okruženju kako bi vi i drugi polaznici mogli mirno i neometano pratiti program vježbaonice.

Rok prijave za vježbaonicu je 3 dana prije početka.

Za više informacija molimo kontaktirajte Sanju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel:+385912821667 ili Jelenu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel+381628841480.

 

Bitne informacije o tečaju

Početak: 02.11.2020 17:30
Završetak: 02.11.2020 20:00
Cijena 17.00 €
Lokacija Online
Podijelite ovaj događaj: