Početna Arrow Tečajevi

ONLINE Napredni DNK

Preduvjet: Osnovni DNK tečaj

Cilj naprednog tečaja je odstraniti prepreke u razvoju intuitivnih sposobnosti i snažno potaknuti vaš duhovni razvoj.

Na naprednom tečaju ćete detaljnije učiti o sedam nivoa postojanja i njihovim pravilima, obavezama i zavjetima, te kako raditi s njima kroz Stvoritelja svega što jest. Učiti ćete kako ubrzati i usporiti vrijeme, iscijeliti slomljenu dušu, osloboditi se predrasuda i zamjeravanja kao i trauma poput Engram banki (slobodno-plutajućih sjećanja koja smo zadobili prilikom operacijskih zahvata, automobilskih nesreća i slično) i zlostavljanja.

Također ćete učiti kako kontaktirati svoje pretke, slati ljubav fetusu i iscijeliti fetalna sjećanja, kako raditi na strahovima i drugim negativnim emocijama, očistiti vaš dom od energija niskih vibracija, te kako iscijeliti biljni i životinjski svijet kao i neživu materiju. Goran će učiti vašu podsvjest (downloaditi) više od 900 programa direktno sa Sedmog nivoa postojanja od Stvoritelja svega što jest. Primjer takvog programa je: "Ja znam i razumijem što to znači živjeti u sadašnjem trenutku " ili "Ja znam kako vjerovati svojoj intuiciji". Ta znanja, razumjevanja i osjećaji će kreirati nove moždane puteve (neuronske veze) u vama i omogućiti emocionalne, duhovne, mentalne i tjelesne promjene.

 

Sudionicima će se dati priručnik na hrvatskom jeziku sa svim neophodnim informacijama. Polaznicima će se također uručiti Viannina knjiga "Napredno Theta iscjeljivanje" na hrvatskom jeziku.

Polaznici tečaja iz Srbije dobit će priručnik i knjigu na srpskom jeziku.

Polaznici tečaja dobivaju materijale u elektroničkom ili štampanom obliku kao i certifikate.

Tečaj traje 4 dana (19.-22.11.2020.) od 17:30 do 21:30 sati s pauzama za osvježenje.

Time zone Zagreb, Croatia.

Tečaj je namijenjen za hrvatsko i srpsko govorno područje.

Cijena 332 eura

 

Za one koji ponavljaju tečaj, cijena je 170 eura.

Prvo je potrebno popuniti prijavnicu za tečaj (najkasnije 5 dana prije početka tečaja) i zatim vam pošaljemo detalje uplate.

Nakon registracije i uplate za tečaj (treba biti najmanje 4 dana prije tečaja kako bi vam na vrijeme mogli poslati priručnik i knjigu poštom) dobit ćete mail s informacijama kako pristupiti i sudjelovati na tečaju.

 

Preporuke za online tečaj.

Potrebna vam je "ZOOM" aplikacija preko koje če se držati tečaj. Link za kreiranje svog besplatnog računa je na www.zoom.us

  • Koristiti laptop ili desktop PC.
  • Stabilna internet veza, preporučljiv wifi bez ograničennja prometa. 
  • 20 min prije početka događaja molimo da se priključite i isprobate vezu.

Molimo za mir i tišinu u vašem okruženju kako bi vi i drugi polaznici mogli mirno i neometano pratiti program tečaja.

 

Za više informacija molimo kontaktirajte Teu na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Bitne informacije o tečaju

Početak: 19.11.2020 17:30
Završetak: 22.11.2020 21:30
Cijena 332.00 €
Lokacija Online
- Tečaj je u tijeku ili je prošao -
Podijelite ovaj događaj: