Početna Arrow Tečajevi

Oslobodite se ovisnosti, vezanosti i zavjeta - Berlin

Preduvjeti: Osnovni DNK, Napredni DNK, Kopaj dublje

Kad se spomene riječ ovisnost prva asocijacija je većinom ovisnost o određenim supstancama kao što su to alkohol, nikotin i droga. No, postoje i druge vrste ovisnosti kojih nismo svjesni na prvi pogled, primjerice ovisnost o nekim osjećajima, ovisnost o uspjehu, radu, novcu, sukobima, ovisnost o pohvali, tjelovježbi, facebooku i sl. Znate li da kad smo ovisni, nismo slobodni, već smo uvjetovani s tim nečim ili nekim o čemu ovisimo. Želite li se toga osloboditi i biti slobodni? Želite li znati razliku između ovisnosti i ljubavi, straha, osjećaja krivnje…? Na tečaju ćete učiti kako pomoći ljudima koji su ovisnici da unesu promjene u svoj život i prestanu s ovisnošću.

Želite li saznati koji su to programi koji se nalaze u našim čakrama i koji blokiraju njihov rad i kako otvoriti čakre do njihovog punog kapaciteta, ili koji osjećaji uzrokuju neravnotežu neurotransmitera i njihovih receptora?

Ako su nam neurotransmiteri i njihovi receptori u neravnoteži, možemo biti skloni mnogim poremećajima i bolestima kao što su poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje, opsesivno ponašanje, PMS, depresija pa čak i rak i druge bolesti kao Parkinsonova, Alzheimerova bolest, bipolarni poremećaj i sl.

Znate li razlog zašto je naša aura sklona prikupljanju energija niskih vibracija i kako je učiniti mnogo snažnijom? Želite li saznati kako smanjiti gubitak energije i fragmenata duše? 

Što to znači biti vezan za nekog ili nešto? To znači da mi ne znamo tko smo bez toga i često ne možemo zamisliti svoj život bez onoga za što smo vezani. Isto tako, vezanost ne dozvoljava novim, svježim energijama da uđu u naš život.

Vezanost je ograničeni oblik komunikacije, poslovnog i partnerskog odnosa ili pak duhovnog razvoja. Činjenica je da mi možemo biti i duhovno vezani, kao i emocionalno i mentalno, ne samo za materijalne stvari i osobe već i za duhovne stvari poput nivoa postojanja, tajnih učenja i društva Četvrtog i Petog nivoa postojanja, duhovnu obitelj, za bol i patnju svojih roditelja, naroda, predaka, … 

Zavjeti, obveze, ugovori, sporazumi, obećanja i zakletve nas prate iz života u život htjeli mi to ili ne i vrlo rijetko nam se, tijekom naše evolucije, da mogućnost da ih se oslobodimo. Činjenica je da mi niti ne znamo na koliko toga smo se zavjetovali i obvezali (ili smo to preuzeli od drugih –od majke, oca, predaka, naroda, duhovne obitelji, …) niti smo svjesni koliki nam je to teret koji nosimo na povijesnom nivou, nivou duše pa i na genetskom i osnovnom nivou.

Ova radionica je skroman doprinos oslobađanju sebe od tih ograničenja i širenju svijesti. 

 

Tečaj traje četiri dana.

 

Za više informacija o Goranovim tecajevima u Berlinu molimo kontaktirajte Constantinos Dendrinos na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Bitne informacije o tečaju

Početak: 29.04.2021 10:00
Završetak: 02.05.2021 17:00
Cijena 440.00€
Podijelite ovaj događaj: