Početna Arrow Tečajevi

Oslobodite se zavisnosti, vezanosti i zaveta - Beograd

Preduslov: Osnovni i Napredni DNK za praktičare, Kopaj dublje

Znate li da kad smo zavisni, nismo slobodni, već smo uslovljeni zavisnošću nečim ili nekim. Želite li se toga osloboditi i biti slobodni? Želite li znati razliku između zavisnosti i ljubavi, straha, osećaja krivice…? Na seminaru ćete učiti kako da pomognete ljudima koji su zavisnici, da unesu promene u svoj život i prestanu sa zavisnošću.

Želite li da saznate koji su to programi koji se nalaze u našim čakrama i koji blokiraju njihov rad i kako otvoriti čakre do njihovog punog kapaciteta, ili koji osećaji uzrokuju neravnotežu neurotransmitera i njihovih receptora?
Ako su nam neurotransmiteri i njihovi receptori u neravnoteži, možemo biti skloni mnogim poremećajima i bolestima kao što su poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje, opsesivno ponašanje, PMS, depresija pa čak i rak i druge bolesti kao Parkinsonova, Alzheimerova bolest, bipolarni poremećaj i sl.

Znate li razlog zašto je naša aura sklona prikupljanju energija niskih vibracija i kako je učiniti mnogo snažnijom? Želite li saznati kako smanjiti gubitak energije i fragmenata duše?

Što to znači biti vezan za nekog ili nešto? To znači da mi ne znamo ko smo bez toga i često ne možemo zamisliti svoj život bez onoga za šta smo vezani. Isto tako, vezanost ne dozvoljava novim, svežim energijama da uđu u naš život.
Vezanost je ograničeni oblik komunikacije, poslovnog i partnerskog odnosa ili pak duhovnog razvoja. Činjenica je da mi možemo biti i duhovno vezani, kao i emocionalno i mentalno, ne samo za materijalne stvari i osobe već i za duhovne stvari poput nivoa postojanja, tajnih učenja i društava Četvrtog i Petog nivoa postojanja, duhovnu porodicu, za bol i patnju svojih roditelja, naroda, predaka, …

Zaveti, obveze, ugovori, sporazumi, obećanja i zakletve nas prate iz života u život hteli mi to ili ne i vrlo retko nam se, tokom naše evolucije, da mogućnost da ih se oslobodimo. Činjenica je da mi ni ne znamo na koliko toga smo se zavetovali i obvezali (ili smo to preuzeli od drugih –od majke, oca, predaka, naroda, duhovne porodice, …) niti smo svesni koliki nam je to teret koji nosimo na istorijskom nivou, nivou duše pa i na genetskom i osnovnom nivou.

Ova radionica je skromni doprinos oslobađanju sebe od tih ograničenja i širenju svesti.

Seminar traje četiri dana.

 

Ukoliko se želite prijaviti za seminar molimo ispunite i pošaljite prijavnicu najkasnije 3 dana pre početka seminara.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte Olgicu mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na +381 69 222 6056.

Bitne informacije o tečaju

Početak: 22.02.2021 10:00
Završetak: 25.02.2021 17:00
Cijena 440.00 €
Lokacija Serbia, Beograd, Side One Design Hotel Garni
- Tečaj je u tijeku -
Podijelite ovaj događaj: