Početna Arrow Tečajevi

Igra života - Beograd

Preduslov: Osnovni i Napredni DNK seminar, Kopaj dublje

Napravite kvantni skok u svom poslu i karijeri, prizovite igru i razigranost u svoj život i uspešno zaigrajte Igru života!

Mnogi ljudi smatraju da je život bitka, ali život je u stvari igra. Ako imate svoju firmu ili radite za nekog drugog a mučite se, upinjete i borite da biste se popeli stepenicu više u karijeri ili čak ne znate ni kako da počnete, nemojte očajavati - ovaj seminar će vam pružiti neverovatan uvid i praktično iskustvo koje će vam omogućiti da se transformirate u uspešnog igrača u igri života.

Ovaj seminar donosi više ravnoteže, radosti, kreativnosti i razumevanja u vaš život. Naučite šta je to 5 stubova uspeha u životu, kako da grupno radite božansko tempiranje, kako da otpustite prošle neuspele poslove, odnose i vezanost za njih, kako da otpustite obaveze prema roditeljima i ograničenja koja smo stekli u odnosu sa njima, kako da budete uspešni i biti prihvaćeni od kolega, porodice, partnera, klijenata, kako da se oslobodite uticaja ljubomore i zavisti drugih, kako da izađete iz svoje zone udobnosti i prihvatite bezgranično obilje koje vam Stvoritelj nudi, kako da kreirate i realizujete velike snove i prestatanete da blokirate sebe, kako da prestanete da odlagažete i odugovlačite stvari i da budete spremni da preuzmete rizik, kako da koristite svoju stvarnu moć i da shvatite da je život igra i san i da je u toj igri i snu moguće sve kreirati.

Učesnici će na seminaru dobiti priručnik na srpskom jeziku.

Seminar traje tri dana od 10:00 do 17:00 i nudi vam priliku da uklonite mnoga ograničavajuća verovanja i da instalirate stotine osećaja koji će vam pomoći u postizanju većeg uspeha u životu i poslu.

Ovaj seminar je preduslov za DNK 4.

Ukoliko se želite prijaviti za seminar molimo ispunite i pošaljite prijavnicu najkasnije 3 dana pre početka seminara.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte Olgicu mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na +381 69 222 6056.

Bitne informacije o tečaju

Početak: 01.03.2021 10:00
Završetak: 03.03.2021 17:00
Cijena 370.00 €
Lokacija Serbia, Beograd, Side One Design Hotel Garni
- Tečaj je u tijeku -
Podijelite ovaj događaj: