Početna Arrow Tečajevi

ONLINE Manifestiranje i izobilje

Preduvjet: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje

Ovaj Viannin tečaj podučit će vas tajnama manifestiranja bilo čega u vašem životu,a isto tako vam otkriti kako privući izobilje u vaš život, na svim nivoima.

Vianna kaže da problemi s novcem često nemaju nikave veze s novcem, oni su mnogo dublji. Otkrit ćete i odstraniti blokade kao što su: kajanje, nezadovoljstvo, ogorčenost, samosažaljenje, ljutnja, nedostatak cilja i svrhe u životu, žudnja za onim što drugi imaju… Naučit ćete svakodnevne navike koje će trenirati vaš um da živite u izobilju. Radit ćete na 100 različitih programa koje je Vianna dobila od Stvoritelja, a koji će izolirati i očistiti vaše blokade. Tu su još i osjećaji (downloads), "kopanje"(digging), božansko tempiranje (divine timing), postavljanje zdravih granica u odnosu na druge, kako surađivati s drugima u ostvarenju vaših ciljeva, čast, ljubaznost, odgovornost, ugled, sprovođenje ideja, namjera i planova u djelo, prisjećanje budućnosti, pravila za dom u kojem živite, i još mnogo toga.

Dopustite sebi da Stvoriteljevo izobilje nesmetano teče u vaš život, naučite kako ga primiti i zadržati.

 

Polaznici tečaja dobivaju materijale u elektroničkom ili štampanom obliku kao i certifikate.
Polaznici tečaja dobivaju CD Vianna Stibal - Manifestiranje sa Sedmog nivoa.

Tečaj traje 2 dana (01.-02.04.2021.) od 16:30 do 22:00 sati s pauzama za  osvježenje.

Time zone Zagreb.

Tečaj je namijenjen za hrvatsko i srpsko govorno područje.

Cijena 332 eura

Prvo je potrebno popuniti prijavnicu za tečaj (najkasnije 5 dana prije početka tečaja) i zatim vam pošaljemo detalje uplate.

Nakon registracije i uplate za tečaj (treba biti najmanje 4 dana prije tečaja kako bi vam na vrijeme mogli poslati priručnik i knjigu poštom) dobit ćete mail  s informacijama kako pristupiti i sudjelovati na tečaju.

 

Preporuke za online tečaj.

Potrebna vam je "ZOOM" aplikacija preko koje če se držati tečaj. Link za kreiranje svog besplatnog računa je na www.zoom.us

  • Koristiti laptop ili desktop PC.
  • Stabilna internet veza, preporučljiv wifi bez ograničennja prometa. 
  • 20 min prije početka događaja molimo da se priključite i isprobate vezu.

Molimo za mir i tišinu u vašem okruženju kako bi vi i drugi polaznici mogli mirno i neometano pratiti program tečaja.

 

Za više informacija molimo kontaktirajte Teu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel:+385916109503 ili Olgicu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel:+38169 222 6056.

Bitne informacije o tečaju

Početak: 01.04.2021 16:30
Završetak: 02.04.2021 22:00
Cijena 332.00 €
Lokacija Online
Podijelite ovaj događaj: