Početna Arrow Tečajevi

Rad sa životinjama - Beograd

Preduslov: Osnovni DNK i Napredni DNK, Kopaj dublje

Naučite sve o lepoti životinjskog sveta i kako da ga očitavate i iscieljujete. Saznajte kako i zašto životinje isceljuju ljude, kako mogu osetiti kad su ljudi bolesni i pod stresom, zašto se životinje razboljevaju, kad ih je dobro držati u svojoj blizini a kad nije, šta je zajedničko ljudima i životinjama, zašto gospodar počinje da liči na svog ljubimca i obrnuto, zašto se životinje takmiče s ljudima i s drugim životinjama. Naučite kako sa životinjama raditi Pesmu srca, kako im ići u prošle živote i isceljivati ih, vratiti fragmente duše, kako komunicirati s njihovim Višim Sopstvom, raditi na njihovim verovanjima i osećajima, kako pronaći sveto ime životinje, i sl. 

Na seminaru ćete raditi vežbu polaganja kristala koja će vas odvesti u prošle živote kako biste vratili sebi osobine koje ste nekada imali a koje vam možda nedostaju u ovom životu ili osobine koje su imali vaši preci a vi biste hteli da ih ojačate kod sebe.
Radićete takođe vežbu Moćna životinja kojom ćete pronaći i otkriti svoje moćne životinje koje vas štite i koje imaju važnu poruku za vaš život.

Isto tako radićemo na vašim verovanjima u odnosu na životinjski svet.

Učesnici će na seminaru dobiti priručnik na srpskom jeziku.

Seminar traje dva dana.

Ovaj seminar je preduslov za DNK 4.

Ukoliko se želite prijaviti za seminar molimo ispunite i pošaljite prijavnicu najkasnije 3 dana pre početka seminara.

Za dodatne informacije kontaktirajte Olgicu mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na +381 69 222 6056.

Bitne informacije o tečaju

Početak: 10.06.2021 10:30
Završetak: 10.06.2021 17:30
Cijena 170.00 €
Lokacija Serbia, Beograd, Side One Design Hotel Garni
Podijelite ovaj događaj: