Početna Arrow Tečajevi

Napredni DNK - Beograd

Preduslov: Osnovni DNK

Cilj naprednog seminara je da se odstrane prepreke u razvoju intuitivnih sposobnosti i snažno podstakne vaš duhovni razvoj.

Na naprednom seminaru ćete detaljnije učiti o sedam nivoa postojanja i njihovim pravilima, obavezama i zavetima i kako da radite s njima kroz Stvoritelja svega što jeste. Učićete kako da ubrzate i usporite vreme, iscelite slomljenu dušu, oslobodite se predrasuda i zameranja kao i trauma poput Engram banki (slobodno-plutajućih sjećanja koja smo zadobili prilikom operacionih zahvata, automobilskih nesreća i slično) i zlostavljanja.

Takođe ćete učiti kako da kontaktirate svoje pretke, da šaljete ljubav fetusu i iscelite fetalna sećanja, kako da radite na strahovima i drugim negativnim emocijama, da očistite vaš dom od energija niskih vibracija i kako da iscelite biljni i životinjski svet kao i neživu materiju. Goran će učiti vašu podsvest (downloaditi) više od 900 programa direktno sa Sedmog nivoa postojanja od Stvoritelja svega što jeste. Primer takvog programa je: "Ja znam i razumem šta to znači živeti u sadašnjem trenutku " ili "Ja znam kako verovati svojoj intuiciji". Ta znanja, razumevanja i osećaji će kreirati nove moždane puteve (neurone) u vama i omogućiti emocionalne, duhovne, mentalne i telesne promene.

Učesnici će na seminaru dobiti priručnik na srpskom jeziku sa svim neophodnim informacijama. Polaznicima ce se takode uruciti Vajanina knjiga "Napredno Theta isceljivanje" na srpskom jeziku.

Seminar traje tri cela dana od 10:00 do 17:00

Za polaznike koji žele ponovo da pohađaju seminar cena je 200 eura.

Plaćanje prvog dana seminara od 09:00 do 10:00.

Ukoliko se želite prijaviti za seminar molimo ispunite i pošaljite prijavnicu najkasnije 3 dana pre početka seminara.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte Olgicu mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na +381 69 222 6056.

Bitne informacije o tečaju

Početak: 19.11.2021 10:00
Završetak: 21.11.2021 17:00
Cijena 300.00 €
Lokacija Serbia, Hotel Theater Belgrade, Karadjordjeva 9, Zemun
- Tečaj je u tijeku ili je prošao -
Podijelite ovaj događaj: