Početna Arrow Theta iscjeljivanje - Primjeri iscjeljenja

Theta iscjeljivanje - Primjeri iscjeljenja


48-godisnja gospođa, već ima 15 godina hemoroide i akne na stražnjici, popraćene pruritisom (svrbežom). Unatoč permanentnoj liječnickoj terapiji i medikamentima klasične medicine ne dolazi do poboljšanja, naprotiv uz godine dolazi sve više žešćih problema i pogoršanja. Prijedlog liječnika: operativni zahvat i spaljivanje hemoroida. Pacijentica to ne prihvaća.
Slijedi konzultacija s gospodinom Goranom 25.9.2007.
Gospodin Goran tretira pacijenticu iz Australije.
Nakon tri tjedna dolazi do poboljšanja. Nakon 5 tjedana nestali su hemoroidi, nema više akni, nema ni pruritusa.
Pacijentica je presretna. Zahvaljuje se i blagosivlja gospodina Gorana.

dr. med. J. Šantak-Bušić

 

Moja kćerka Milica Nikolić, stara 32 godine, u novembru 2008. godine je podižući fotelju, osjetila veoma jak bol u lumbalnom dijelu kičme i srušila se na pod. Imala je nesnosne bolove u krstima i lijevoj nozi i nije mogla da se kreće bez tuđe pomoći. Otišla je kod neurologa, koji je postavio dijagnozu discus hernia L5-S1, protrusio dosci L5-S1 i savjetovana je hitna operacija.
Milica, majka dvoje dece, nije odmah prihvatila operaciju. U to vrijeme, u Beogradu je održavan seminar theta iscjeljivanja koji sam i ja pohađao. Obratio sam se instruktoru Goranu Karni i objasnio mu situaciju moje kćerke i pitao da li može nešto da učini za nju. Rekao mi je da mu donesem njezinu fotografiju. Sutradan sam donio fotografiju i Goran je uradio tretman theta iscjeljivanja na daljinu. Sljedeći dan kada sam se vratio sa seminara u Kragujevac, kćerka Milica mi je saopćila da se desilo nešto nevjerojatno, da su bolovi u krstima i lijevoj nozi nestali, da može sama da ustane i hoda. Nakon 15 dana otišla je kod neurologa koji je ustanovio veliko poboljšanje i rekao da kirurška intervencija nije potrebna već ju je uputio na fizikalnu terapiju. Milica je potpuno izliječena i vratila se na svoje radno mjesto u banci.
Kao dugogodišnji doktor medicine, iznenađen sam ali i oduševljen mogućnostima theta iscjeljivanja i vječno zahvalan gospodinu Goranu Karni.

dr. med. M. Grujić, Specijalista opće medicine

 

50-godisnja gospođa ima dijagnosticiran fibroadenom (čvor,dobroćudan tumor), promjera 12 mm, na tetivi IV dig. flex. desne ruke.
Svaki pokušaj zatvoriti šaku desne ruke praćen je bolovima. Jedina opcija klasične medicine: operativni zahvat.
Nakon konzultacije s gospodinom Goranom, koji je obećao terapiju na daljinu, počinje se s vremenom smanjivati fibroadenom a time povećavati mogućnost zatvaranja šake. Nakon 6 tjedana fibroadenoma nema, nije više opipljiv, a pacijentica može bez problema i bez bolova zatvoriti šaku!!!

dr. med. J. Šantak-Bušić

 

Moj mlađi sin Jan prošle je zime slomio kost u desnoj šaci, onu koja se nastavlja na mali prst. Operiran je na ortopediji u Lovranu, ali je kost krivo zarasla, tako da je umjesto izbočenog zgloba imao udubinu i mali prst nije mogao saviti u šaku, tako da je stršio u odnosu na ostale prste. Propisana fizikalna terapija bila je bolna i nije ništa pomogla (a kako i bi?). U Zagrebu su nam preporučene još dvije dodatne operacije.
Nakon završenog prvog stupnja Theta tehnike, ja sam pokušala raditi na Janovoj šaci, ali ništa se nije mijenjalo. Zapravo, ja sama nisam vjerovala da ću moći utjecati na nešto tako čvrsto kao što je kost.
Zamolila sam Gorana za pomoć i poslala mu fotografije i rendgenski snimak. Goran je napravio 2 tretmana, 2 dana za redom (iz Australije!) i svi smo ostali zapanjeni kad je Jan odjednom opet mogao savijati prst i umjesto udubine počeo se pojavljivati zglob. Sve mogu potkrijepiti fotografijama.
Gorane, puno ti hvala!

Sanja Plavljanić-Sirola

 

U prosincu 2006. kontaktirala sam gospodina Gorana zbog moje 82- godišnje majke koja je inače uvijek bila vrlo vrijedna i marljiva, tjelesno u super kondiciji unatoč operativnog zahvata na lijevom i desnom kuku, totalna proteza (1995 TEP sin. + deks.).
No u ljetu 2006 kod rada u vrtu, čudno se okrenula i nešto se u koljenu dogodilo, što ju je dovelo u jedno za nju nepodnošljivo stanje: nepokretnom.
lijecničke diagnoze:
1) teška gonartroza lijevog koljena, koja bi se trebala operirati. Koljeno je potpuno nepokretno zbog jakih bolova, konzumira do 5 voltarena dnevno. Pacijetica se neda operirati.
2) panaricijum lijevog palca, lijeve noge, koji je još više pogoršavao imunski sistem a i cjelokupnu psihofizičku strukturu. S vremena na vrijeme uzimanje antibiotika.
3) psihički problemi zbog same bolesti a i zbog drugih stvari, popraćeni nesanicom, nezadovoljstvom...
Gospodin Goran je počeo raditi na mojoj mami sredinom prosinca.

Do danas 10.2.2007, se situacija potpuno promijenila:
1) Mama nema bolove, ne uzima više voltarene!!!
2) Mama hoda po kući,po terasi, idemo u šoping. Mama vozi kućni bicikl(to već 8 mjeseci nije radila) i održava se fit jer u proljeće mora saditi cvijece!!! Krug kretanja i mobilnosti se snazno povećao. Koje zadovoljstvo!!!
3)Psihički nije za prepoznati, kao da joj je 40 godina, puna je starog humora. Zadovoljna je. Sigurna je. Naš odnos je dobio posve drugu i bolju kvalitetu.
Dragi Gorane, zahvaljujem Vam i nadam se da ćete i mnogima drugima pomoći kao što ste pomogli mojoj mami a kroz to i meni.

dr. med. Jadranka Santak-Busić

 

Već 30 godina radim kao registrirana medicinska sestra u Sjevernom Queenslandu, Australija, gdje je klima topla/vruća čitave godine. Ovdje ima nekoliko tropskih bolesti koje se prenose ubodom komaraca. U studenom 2005. zarazila sam se s Barhman Forest virusom nakon sto me ubo komarac. Simptomi bolesti su groznica, osip, slabost, letargija te bolovi u zglobovima. Ti simptomi mogu potrajati mjesecima i ponovo se vraćati godinama. Imala sam sve navedene simptome. Jedini način na koji sam i dalje mogla ići na posao i funkcionirati bio je da uzmem tablete protiv upale tri puta dnevno i jake tablete protiv bolova svaka 4-6 sata.
Nakon mnogo tjedana u takvom stanju pričala sam s Goranom preko telefona i on je predložio Theta tretman. Tijekom tretmana osjećala sam toplinu po čitavom tijelu. Proces je trajao samo 10 minuta. Osjećala sam se poslije bolje, ali sam još uvijek imala bolove u zglobovima. Čuli smo se ponovo sutradan i napravljen je još jedan theta tretman u trajanju od 10 minuta. Ovaj put osjetila sam još veću toplinu u tijelu, a bol u zglobovima trenutačno je nestala. Tog dana prije tretmana nisam bila uzela nikakve lijekove. Bila sam stvarno sretna i začuđena rezultatom iscjeljivanja. Od tada nisam imala više bolova u zglobovima i nisam imala više potrebe uzimati lijekove. Za mene, kao medicinsku sestru, to je bilo čudo!
Također sam nedavno imala upalu pluća i Goran je radio sa mnom dva Theta tretmana putem telefona i osjećam se mnogo bolje i imam ponovo energije. Ova tehnika iscjeljenja uistinu je divna.

Kerie Jackson, Cairns, Australia

 

Bila sam dijagnosticirana s invazivnom karcinomom grlića maternice. Liječnici su preporučili hitnu histerektomiju. Ubrzo nakon toga, u travnju 2005. srela sam Gorana u Indiji. Goran je sa mnom radio 7 Theta tretmana u razdoblju od 10 dana. U tišini i molitvi osjećala sam dubok mir i unutarnje svjetlo. Sve vrijeme Goran mi je govorio kako više nema raka nego je jedino ostala dobroćudna izraslina, koja se sve više smanjivala kako smo odmicali s terapijama. Par mjeseci poslije toga imala sam biopsiju gdje je potvrđeno Goranovo mišljenje. Kasnije je izvršena drugačija operativna procedura kojom je još jednom ustanovljeno da nema malignih stanica.

D.P., Italy

[ vrh stranice ]

Mučila sam se dugo s gljivičnom infekcijom. Onda sam nazvala Gorana željeći savjet u vezi prirodnih Mučila sam se dugo s gljivičnom infekcijom. Onda sam nazvala Gorana želeći savjet u vezi prirodnih lijekova koje sam u to vrijeme uzimala bez uspjeha. Nadala sam se od njega moralnoj podršci i nisam ni slutila da me čekalo divno iznenađenje. Osjetila sam potpuno olakšanje nakon tretmana s njim. On živi u Australiji, a ja u Kanadi. Dok sam tako sjedila s telefonom u ruci na drugom kraju žice osjećala sam kako mi se blaga energija podiže uz noge i ulazi mi u trbuh, otpuštajući napetost i razrješavajući sve bolne "čvorove" unutra. Osjećala sam kako mi svjetlost i mir ispunjavaju abdomen.
Osjećaj je bio predivan i nadutost u trbuhu je smjesta nestala. Nestalo je i infekcije. Ne osjećam više iritiranje i nadutost u trbuhu i prestala sam tragati za magičnom ljekovitom biljkom. Moj suprug je bio u čudu kad sam mu pokazala ravan trbuh. Nije mogao vjerovati da je to moguće i još preko telefona. Veoma sam zahvalna Goranu, Vianni i Bogu što su omogućili iscjeljenje ovom unikatnom i moćnom tehnikom.

Također sam nedavno imala simptome upale pluća. Nekoliko sam dana bila u groznici i nisam mogla spavati zbog sluzi u plućima. Jedva sam mogla disati, osjećala sam da mi je svaka krvna žila u plućima bolno otečena. Nakon samo jednog tretmana putem telefona Goran je uspio donijeti trenutačno i potpuno olakšanje. U roku od nekoliko minuta nestalo je sluzi, bola, otečenosti i mogla sam disati bolje nego ikad prije. Ponovo sam se uvjerila u učinkovitost theta iscjeljenja.

Ana Mitrović, Toronto

 

Htjela bih posvjedočiti da je Goran Karna iscijelio iritirajući sindrom debelog crijeva od kojeg sam bolovala. Taj problem je uzrokovao kod mene velike grčeve i bolove u trbuhu. Priroda posla kojeg obavljam je takva da moram sjediti dugo vremena što uzrokuje također i bolove u leđima. Obratila sam se Goranu za masažu. Poslije masaže i Theta tretmana oba problema su nestala. Ne bih oklijevala preporučiti Gorana kao terapeuta.

Victoria Cantelo, Cairns, Australia

 

Do Gorana sam došao putem moje najbolje prijateljice Karin kad sam odsjeo kod nje u Cairnsu. Karin je redovno odlazila kod njega na tretmane s velikim uspjehom. Razlog zbog kojeg sam otišao kod Gorana je bio moj problem s alkoholom, ali nakon jedne terapije prilikom moje posjete njemu i jedne preko telefona došli smo i do drugih stvari na kojima je trebalo raditi. Jedan od tih je moj nedostatak motivacije za tjelovježbom. Već nakon prvog tretmana počeo sam svakodnevno hodati na posao i s posla (jedan sat udaljenosti od moje kuće) I izgubio dosta kilograma. Također sam počeo dizati utege i raditi čučnjeve svake večeri. Nisam imao nikakve želje za alkoholom. Popio sam nekoliko čašica ali suprotno od ranije, sada sam se mogao zaustaviti nakon čašice ili dvije. Kao da sam bio hipnotiziran ili reprogramiran. Pomislio bih "Pije mi se nešto" i onda bih ugledao mentalnu sliku i nešto bi se preokrenulo u mojoj glavi i više mi se nije pilo.
Mislim da sam napokon pronašao pravu stvar (Orian iscjeljenje) koja radi za mene. Prije mi ništa nije pomagalo tako da sam jako zadovoljan s rezultatima do sada. Mislim da je motivacija za svakodnevnom šetnjom i vježbanjem proizašla iz tretmana. Želim nastaviti s Orian iscjeljivanjem i raditi na svom samopouzdanju što se tiče javnog govorenja.
Mislim da ova tehnika može imati veliki utjecaj u mom životu i uzbuđen sam pred novim mogućnostima.

Matthew Harrison, Melbourne

 

Dugo sam imao strah od zubara. Strah je bio toliki da sam potpuno zanemario svoje zube. Prošla je čitava godina, a ja sam još uvijek oklijevao i odgađao posjet zubaru. Onda sam shvatio da moram stvarno nešto učiniti i obratio se Goranu za pomoć. Poslije dva Theta tretmana na daljinu otišao sam kod zubara, izvadio jedan zub i sredio ostale bez prevelikog uzbuđenja.

Stevan Brankov, Beograd

 


Odlučila sam izvaditi amalgamske plombe iz zubi i zubar je inzistirao da prije toga prođem kroz detoksikaciju tako što ću svakodnevno uzimati korijander, uzimati vitamin C intravenski te pročistiti bubrege kako bih odstranila živu iz tijela. Prvo vađenje amalgama me tjelesno jako namučilo. Nakon procedure morala sam 2-3 dana odležati i nisam bila sposobna ni za što. Tjednima poslije osjećala sam štetnost žive.
Stoga sam dan prije vađenja drugog amalgama odlučila zatražiti pomoć od Gorana jer sam se plašila da ću ponovo morati proći kroz istu torturu. Ovog sam puta (zbog gagreflexa) vadila amalgam bez zaštitne gumene opne, što je još dodatno opteretilo moj organizam. Uočila sam velike plave podočnjake već par minuta poslije procedure.
Međutim, ovog puta osjećala sam samo blagu glavobolju i mogla sam se odmah vratiti na posao… a nivo energije nije opadao!
Za nekoliko sati nestalo je i tamnih podočnjaka. Theta iscjeljivanje je još jednom djelovalo kao čarolija! Nisam uzela nikakav propisani suplement, stoga nema sumnje da je u pitanju bila jedino nevjerojatna moć theta isjeljenja. Puno hvala Goranu što mi je pomogao olakšati simptome koji bi inače trajali tjednima i mjesecima.

Ana Mitrović, Toronto, Kanada

[ vrh stranice ]

 

Pročitano 11021 puta