Početna Arrow Publikacije Arrow KNJIGA - Sedam nivoa postojanja (HR)

prijevod na hrvatski jezik

SEDAM NIVOA POSTOJANJA

autorica: Vianna Stibal
meki uvez, šivano;
format 23 x 15,5 cm; 262 str.;
cijena 260,00 kn plus poštarina

Knjiga SEDAM NIVOA POSTOJANJA sadrži osam poglavlja u kojima su objašnjene vježbe koje se koriste u Theta iscjeljivanju.

U prvom poglavlju Vianna daje kratki prikaz sedam nivoa i kako ih koristiti te naglašava da postoji tek tanak veo koji dijeli nivoe jedan od drugoga.

Drugo poglavlje posvećeno je univerzumu i onom nepoznatom drugom svijetu kao i multidimenzionalnim aspektima energije Svega što jest.

Treće se poglavlje odnosi na zakone Šestog nivoa i na vrline potrebne da se zakonima upravlja.

U četvrtom poglavlju susrećemo bića s Petog nivoa, to jest Uzašle majstore - prosvijetljene učitelje koji nam prenose poruke Stvoriteljeve bezuvjetne ljubavi i suosjećanja.

U petom poglavlju dočekuju nas naši preci sa svojim vrlinama koje uz pomoć DNK i Theta vježbi možemo u sebi i sami uvećati.

Šesto poglavlje opisuje život čovjeka i životinja na Zemlji te njihov uzajamni utjecaj. Čitatelj saznaje kako uspostaviti dublji odnos sa svijetom životinja i kako uskladiti njihove vibracije sa svojima.

Sedmo poglavlje otkriva nam kako komunicirati s čudesnim svijetom biljaka i vila.

Osmo poglavlje gigantska je riznica sjećanja Majke Zemlje – ovdje nas svojim bljeskovima očaravaju iscjeliteljske energije dragog kamenja - rubina, kvarca, smaragda, dijamanta i drugih kristala.

U Dodatku saznajemo o pet koraka rada na vjerovanju i o osam načinima kopanja.

 

Knjiga se dijeli svim polaznicima tečaja Sedam nivoa postojanja kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503 u Hrvatskoj, a u Srbiji na telefon +381 62 222 6056.

 

 

 

Pročitano 5120 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 18 Studeni 2020 14:48