Početna Arrow Tečajevi

Rad sa životinjama - Beograd

Preduslov: Osnovni DNK i Napredni DNK, Kopaj dublje

Naučite sve o lepoti životinjskog sveta i kako da ga očitavate i iscieljujete. Saznajte kako i zašto životinje isceljuju ljude, kako mogu osetiti kad su ljudi bolesni i pod stresom, zašto se životinje razboljevaju, kad ih je dobro držati u svojoj blizini a kad nije, šta je zajedničko ljudima i životinjama, zašto gospodar počinje da liči na svog ljubimca i obrnuto, zašto se životinje takmiče s ljudima i s drugim životinjama. Naučite kako sa životinjama raditi Pesmu srca, kako im ići u prošle živote i isceljivati ih, vratiti fragmente duše, kako komunicirati s njihovim Višim Sopstvom, raditi na njihovim verovanjima i osećajima, kako pronaći sveto ime životinje, i sl. 

Na seminaru ćete raditi vežbu polaganja kristala koja će vas odvesti u prošle živote kako biste vratili sebi osobine koje ste nekada imali a koje vam možda nedostaju u ovom životu ili osobine koje su imali vaši preci a vi biste hteli da ih ojačate kod sebe.
Radićete takođe vežbu Moćna životinja kojom ćete pronaći i otkriti svoje moćne životinje koje vas štite i koje imaju važnu poruku za vaš život.

Isto tako radićemo na vašim verovanjima u odnosu na životinjski svet.

Učesnici će na seminaru dobiti priručnik na srpskom jeziku.

Ovaj seminar je preduslov za DNK 4.

Ukoliko se želite prijaviti za seminar molimo ispunite i pošaljite prijavnicu najkasnije 3 dana pre početka seminara.

Za dodatne informacije kontaktirajte Olgicu mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na +381 69 222 6056.

Bitne informacije o tečaju

Početak: 10.06.2021 10:30
Završetak: 10.06.2021 17:30
Cijena 170.00 €
Lokacija Serbia, Beograd, Side One Design Hotel Garni
Podijelite ovaj događaj: