Подробнее на сайте: https://news101.ruhttps://newshead.ruhttps://newsexplore.ruhttps://estascredit.ruhttps://leadingnews.ruhttps://flarenews.ru https://pc-room.ruhttps://priornews.ru https://ultimnews.ruhttps://maincredit.ruhttps://topallnews.ru
https://prime-pc.ru https://hotsnews.ru https://automobyle.ru https://holdnews.ru

prijevod na hrvatski jezik

theta healing knjiga bolest

autorica: Vianna Stibal
meki uvez, šivano;
format 24 x 16,5 cm; 416 str.;
cijena 260,00 kn plus poštarina

Ovaj opsežan vodič za otpuštanje bolesti iz intuitivne perspektive nadogradnja je na knjige Theta iscjeljivanje® i Napredno theta iscjeljivanje i odličan alat za one koji su već upoznati s osnovnim koracima Theta iscjeljivanja®. Knjiga Theta iscjeljivanje® – Bolesti i poremećaji sadrži programe, sustave vjerovanja, intuitivne uvide, iscjeljivanja i dodatke prehrani za koje je Vianna uvidjela da djeluju kod određenih bolesti i poremećaja iz svog iskustva s preko 47,000 tretmana na klijentima. Ova knjiga sadrži dugačak popis bolesti poredanih po abecedi i otvara put prema revolucionarnom načinu iscjeljivanja.

Knjiga se dijeli svim polaznicima tečaja Bolesti i poremećaji kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 282 1667.

Pročitano 7943 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Rujan 2019 11:15