Početna Arrow Svjedočanstva

 

Kliknite za uvećanu sliku   Kliknite za uvećanu sliku
Polaznici prvog DNK3 tečaja u Hrvatskoj   Napredni DNK u Splitu - srpanj 2008.

 

Svjedočanstva o Osnovnom tečaju

Završila sam Osnovni theta tečaj i to mi je do sada najviše što sam uložila u sebe. Osim vida, koji mi se poboljšao, ne osjećam nikakvu bol u tijelu, svakog jutra budim se sretna, puna energije i želje za životom. Sve što radim, sve mi polazi za rukom.Osjećaj je kao da sam dobila novi život o kojem sam dugo sanjala, odnosno onakav kakav sam htjela.
Učinci theta tehnike bili su očigledni i na ostalim polaznicima tečaja. Dok smo u pauzama izmjenjivali dojmove, pričali smo o nevjerojatnim promjenama u sebi, a ujedno smo bili zadivljeni lakoćom Goranova pristupa prema polaznicima. Theta tečaj preporučila bih svakome na svijetu i ljudima koji za sebe misle da su najsretniji i da im ništa ne treba, jer dimenzije koje će dosegnuti s Goranom, neusporedive su s bilo čime.

(Katija Božanić)

 

Prošlo je par mjeseci od mog Osnovnog DNK tečaja u Puli i evo sada se javljam. Prakticirala sam Theta iscjeljivanje na sebi i obitelji i evo svjedok sam čudesnih slijeda događanja. Prije nego sam odlučila doći na tečaj bila sam u teškom psiho-fizičkom stanju. Zbog stresa na poslu i puno sati rada izgubila sam dosta kilograma, padala u neopisiva stanja straha i depresije i onda sam osjetila da je upravo Theta ono što mi može pomoći. I tako je i bilo. Na tečaju sam osjetila čistu i moćnu energiju kako prolazi kroz mene dok smo prakicirali na drugim osobama. Prvih par puta sam se znala jednostavno prepustiti i stvari su dolazile same od sebe, programi, uvjerenja. Nakon toga sam počela raditi na fizičkom zdravlju i moji problemi sa cistama su nestali. Nakon nekoliko mjeseci pokušaja da zatrudnim kad su se sve stvari iscijelile desilo se i to. JA SAM TRUDNA!!! Iako mi je to još malo šokantno i zaista amazing! I sada, dear Gorane, veliko hvala na svemu i htjela bih poručiti svim ljudima ovog planeta da dođu na Theta Healing upravo kod vas jer ste nam na čudesan i poseban način rada prenijeli znanja i učenja Vianne Stibal. Puno hvala i pozdrav iz Umaga od Zemine!!!

(Somić Zemina)

 

Prošlo je tjedan dana od mog ponovljenog theta tečaja u Osijeku. Poslije prekrasna tri dana, novih saznanja o sebi, Goranovog kopanja i ogromnog priliva energije od Stvoritelja osjećao sam se odlično, jak i preporođen. Silno sam isčekivao i istovremeno se bojao prvog dana među "običnim" ljudima, osoba s negativnim energijama i mojih iskušenja, strahova i negativnih razmišljanja.

Odradio sam jutarnje uzemljenje, zatražio od Stvoritelja da me štiti od negativnih energija, kletvi i kuka. Osjetio sam plašt energije oko sebe koja me štitila od vanjskih loših uticaja. U toku dana odmaknuo sam se nekoliko puta odlazeći u sedmi nivo postojanja skupiti energije za nastavak dana. Prije spavanja radio sam na vjerovanjima, vraćao fragmente duše, izbacio negativnu energiju, kletve i kuke koje sam skupio tijekom dana, i uzemljio se.

Prošao je tako tjedan dana, a ja sam sretniji nego ikada. Nisam popio ni kap alkoholnih pića, manifestiranje s tečaja je urodilo plodom: imao sam posla u svojoj radionici više nego ikada, novci su se samo slijevali (dobro, nije baš nešto jako puno, ali više nego inače :))

Ne nalazim riječi zahvale Goranu što je moj život okrenuo za 180 stupnjeva, naravno u pozitivnom smjeru. Osjećam novu energiju za život, imam vellike ciljeve, velika očekivanja i radim uspješno na tome da ih ostvarim. Obitelj, prijatelji i ostali ljudi s kojima se srećem drugačije me gledaju. Iznenađeni su. Nastavit ću tako svaki dan vježbajući i proširivajući svoje znanje i praksu theta iscjelivanja.
Gorane puno hvala, neka te Stvoritelj i dalje vodi k naučevanju drugih theta praktičara i iscjelivanju bolesnih i nesretnih. S dubokom zahvalnošću srdačno Vas pozdravljam!

(Dalibor Poljak)

 

Osjećam tečaj kao najaktualniji pristup i alat za osobnu promjenu i transformaciju.
Tečaj je efikasan, interesantan i izaziva duboke promjene.

(Vjekoslav Martinko)

 

Često se sjetim rečenice moga učitelja reikija: "ništa nije slučajno"pa bih ju mogla i ja ovoga puta upotrijebiti. Nije slučajno da sam osjetila poriv (ili je ispravnije reči poziv) da se prijavim na ovaj tečaj.
Kada se otvorimo za božju energiju, počinjemo tražiti i metode koje bi nas još više približile toj prekrasnoj energiji ljubavi. Ovo je jedna od veoma jednostavnih metoda kojom se može dobiti jako puno, naučiti kako se iscijeliti, pomladiti, promijeniti zavjete i vjerovanja koja nam više ne služe, kako uspostaviti kontakt s anđelima čuvarima i još puno toga.
Naravno, za sve što smo dobili trebamo zahvaliti i toploj i jednostavnoj osobi Goranu Karni čijem smo se vodstvu s velikim povjerenjem prepustili. Za kraj mogu reći da želim još puno naučiti od toga učitelja u nekom od slijedećih tečajeva.
Sa zahvalnošću,

(Jasna Vidović)

 

Puno Vam hvala na na svemu onome što ste svojim znanjem, iskustvom i ljubavlju prenijeli na nas polaznike tečajeva.
Iako sam se do sada susrela sa homeopatijom, reikijem, shiva yogom, tek je sada skinut jedan "teški teret s mene" što predstavlja veliko olakšanje ..... a slijedi još mnogo rada. Nadam se da ću za to imati dovoljno ustrajnosti, hrabrosti, snage i Božjeg blagoslova.
Zahvaljujem Vam na tome što sada imam "pravi alat" u svojim rukama za rad na sebi.

(Jasna Mihalj)

[ vrh strane ]

 

Olakšala sam dušu i tijelo na svim nivoima i razriješila vezanost za neke konfliktne situacije. Hvala.

(Kornelija Pervan)

 

Ugodno sam iznenadena načinom vođenja i prenošenja znanja od gosp. Gorana. Jednostavno, pristupačno, nenametljivo. Fascinirana sam s onim što sam čula. Doživjela sam duboko opuštanje i mir.
Zahvaljujem Bogu što me doveo ovamo. Radujem se što ću uspješno iscjeljivati uz pomoć Stvoritelja ovom tehnikom. Hvala.

(Terezija Sauer)

 

Prva misao koju sam osvijestila na tečaju bila mi je da nisam slučajno ovdje, a posljednja da nikad više neću biti ista.
Osim istraživačkog duha i duboko "zakopane" iskre života koja nije dopustila da se predam životu u kojem više nije bilo radosti i naravno bolesti koja rado boravi u takvom staništu, na tečaj me dovela vjera da svi u sebi nosimo neke receptore za iscjeljenje samo ih ne znamo aktivirati.
Moj prvi kontakt s Goranom bio je nekoliko mjeseci ranije, na daljinu, nisam ga poznavala. Međutim, kad jednom svjedočite tolikom prisustvu energije u svojem tijelu posredstvom osobe s drugog kraja svijeta, više ne dvojite o tome ima li tu nešto.
Već nakon što je Goran na početku tečaja jednostavnom Theta tehnikom obnovio našu povezanost s Izvorom, izgubila sam mnoga uvjerenja koja sam imala o sebi. Nikad se dotad nisam osjećala tako neuvjetovano prihvaćena, u potpunosti odvojena od ega, bez srama, slobodna.
Učenjem Theta tehnike i nakon dva neposredna svjedočanstva o njezinim učincima koje je Goran primijenio na meni tijekom tečaja, primjećujem pozitivne promjene u svim područjima života. Dvostruko u njima uživam, u dobrobiti koju mi donose i promatranjem kako se zbivaju.
Spoznaja i razumijevanje svega oko sebe i u sebi na potpuno drugačiji način, koje svakim danom kao da dolaze "same od sebe" smatram najljepšim darom kojeg sam primila u ovom pojavnom životu.
Hvala Goranu koji mi ga je predao!

(Branka Klopović, Zagreb, lipanj 2007.)

 

Prema skupnim tečajevima uvijek sam imao odbojnost, ali ovaj tečaj Theta iscjeljivanja jedan je od rijetkih za koje mogu reći da je pun pogodak.
Nakon Tečaja, u ponedjeljak, stalno me "nešto vuklo prema gore", a čitav dan činilo mi se kao da se sve to nije dogodilo, kao da je to sve bio predivan san, pomalo sam bio tužan što nas opet nema na okupu. To je nešto u što bi rijetko tko povjerovao ako se sam nije osvjedočio. To nije samo da "želim naučiti" kako sebe ili drugog iscijeliti, to je i mnogo više od toga. Tu se javljaju trenuci gdje "nestajem ja i nestaješ ti". To su "trenuci gdje postoji samo On i u tim trenucima uzdiže se Ljubav između mene i tebe". Kad bi ovakav tečaj bio barem maturalna obaveza, koliko bi manje bilo zla na svijetu, jer mnogi bi shvatili značenje riječi "biti dobar i činiti dobro" i provoditi to u život. Hvala Bogu i Vama za sve što ste nam dali ovim tečajem jer to u meni, a vjerujem i u drugima potencira sigurnost. Zaista, hvala Vam na ovom izuzetnom daru Ljubavi.
Raduje me i veseli da ćemo se ponovno družiti na idućem tečaju kojeg s velikim nestrpljenjem očekujem, živeći za to.

(Ignac Ćuk)

[ vrh strane }

Svjedočanstva o Naprednom tečaju

Već dugo radim sa klijentima i moj veliki problem od samog početka bavljenja tim poslom bio je veliki bol u solarnom plexusu koji se javljao posle svake konsultacije što je bilo dosta mučno za mene. Osećala sam konstantan umor i slabost jer tada nisam znala pravilno da kanališem negativnu energiju koju sam primala od drugih što je rezultiralo gubitkom životne energije, slabijim apetitom pa čak i povremenom nesanicom. Sa theta healingom sam se susrela 2016. godine kada sam i završila Osnovni DNK koji sam doživela kao nešto izuzetno  ali nisam odmah počela sa radom kao Theta praktičar jer sam smatrala da nemam dovoljno znanja za to, takođe posle prvog seminara i nisam baš najbolje razumela šta je programiranje podsvesti i koliko mi je ustvari ova tehnika pomogla sve dok nisam stigla do Naprednog seminara kada su kockice polako počele da se slažu..Kako moj solarni plexus nije prestajao da me muči, a nisam znala kako to da rešim, u međuvremenu  između Osnovnog i Naprednog seminara obzirom da sam imala veću pauzu probala sam i neke druge alternativne metode koje mi jesu pomagale ali je to sve iziskivalo svakodnevnu primenu tj. čišćenje ili smirivanje moje treće čakre što mi je posle nekog vremena dosadilo. Posle Naprednog seminara obratila sam se mom instruktoru Goranu da mi pomogne u nadi da mogu jednom zauvek rešiti ovaj moj VELIKI problem. Napisala sam mu poruku i posle nekih 15-tak minuta samo sam osetila kako me obliva neka energija i kako se moj solarni plexus zagrejava. Za mene je to bilo čudo. Nisam mogla da verujem da je to moguće i da je tako efektan Goranov rad rad na daljinu! Sutradan kada sam se probudila osećala sam se skroz preporođeno, a moj problem se više nije vratio ☺ i veoma sam ponosna što učim od Majstora!

(Miroslava Mijović - Astrolog)

 

Od sveg vam srca hvala,što ste mi pokazali da put do Boga može biti toliko jednostavan i prirodan (a što sam drugo i očekivala!!!)... Inače u kolektivnoj svijesti je da taj put mora biti tvrd, surov i mukotrpan, popraćen gomilom jada, patnje i boli. Hvala što ste nam pokazali da to ne mora biti tako, isto tako hvala na vašem trudu i strpljenju, razumjevanju i podršci i ljubavi koju ste nam poklonili i za druge je u nama otvorili. Intezivna bol na lijevoj strani plućnog rebra koju ni jedan liječnik nije mogao dijagnosticirati unatoč brojnim pretragama, te boli više nema!!! Kao rukom odnešena! Ustvari, još uvijek sam u čudu da je "tek tako" nestala, "borim" se s tim problemom skoro 10 godina!!! Gotovo je nemoguće izraziti zahvalnost koju vam želim izraziti!

(Ksenija Đumić)

 

Tečaj je odličan i puno se radi.
Vec tri godine imam dioptriju +1,50 i ne mogu čitati bez naočala dok u daljinu dobro vidim. Već drugi dan tečaja sam bolje vidjela dok sam treći dan provela bez naočala.
Hvala.

(Mirjana Spajić)

 

Cijeli život žudim otići "kući". Znam da otići kući ne znači otići negdje na ovom nivou postojanja ali nisam znala gdje je to "kući" i kako tamo doći. Kad sam došla na theta seminar i prvi put ušla u Sedmi nivo postojanja konačno sam stigla i znala sam da je to moja kuća. Dobila sam konačno spoznaju zašto je ljudsko biće toliko dragocijeno Bogu. I sada nakon dugo vremena uživam u životu. Hvala Vam.

(Jasminka Vrbanović)

 

Na jesen 2006. sam oboljela od crvenog vjetra (streptokokna infekcija uz visoku temperaturu i bol desne noge na kojoj imam izražene vene). Penicilinske injekcije su zaustavile daljnje širenje i pomogle da nestane boli i crvenila. No ostalo je stalno oticanje oko skočnog zgloba. U svibnju 2007. su se održavali Osnovni i Napredni tečaj iz Theta iscjeljivanja koje sam pohađala. Nakon Goranovog tretmana na tečaju, preko noći je nestao sav otok i sada mogu nesmetano nositi sandale i suknju, što mi je bilo nezamislivo zbog izgleda noge.
Hvala ti Gorane na svim nesebičnim učenjima, na otvaranju moje vjere u kosmos.

(Neda Pavkov)

 

Theta je prekrasna i jednostavna tehnika i začuđujuće je koliko se mnogo i brzo može njome postići. Za mene je ona prekrasan dar koji je u moj život donio definitivno samo pozitivne stvari. Osjećam da je moj život nakon Naprednog tečaja postao bogatiji, jednostavniji i vedriji, a ja se osjećam sigurnije. Sam tečaj je zanimljiv, a Goran svojim toplim i jednostavnim pristupom svakako pridonosi pozitivnom doživljaju.Toplo bih preporučila tečaj i Theta tehniku svakome tko želi ubrzati i obogatiti svoj duhovni put.

(Mirna Habunek)

 

Ponedjeljak nakon tečaja ponovo je podastro sva stara iskušenja, ali ipak je sve drugačije. Konačno razumijem izreku da možeš biti u ovom svijetu, ali ne moraš biti od toga svijeta. Filmovi se i dalje vrte samo mene više ne pogađaju na uobičajeni način. Najobičnija vožnja automobilom pričinja mi užitak, sipam blagoslove na sve koje susretnem na cesti, najradije bih poletjela!
U svakom čovjeku, čak i slučajnom prolazniku osjetim i vidim dušu, potencijale kojih nije niti svjestan i rane koje pokušava prikriti.
Vjerojatno je takva reakcija nakon tečaja iz Theta iscjeljivanja uobičajena, ali imam potrebu svima reći koliko su blizu sreći, ispunjenju i zadovoljstvu. Nevjerojatno je da nas samo jedna jedina odluka dijeli od svega toga, da ne postoje krivci niti krivnja i da je uvijek upravo onako kako mi to želimo.
Naravno, opet se potvrdjuje stara istina kako je najteže povjerovati u ono do čega se dolazi jednostavno i lako i da je najteže vidjeti ono sto nam je pred nosom.
Neprekidno odzvanja pitanje: kako sam mogla sve ove godine živjeti tako suludo i slijepo, kako sam uspijevala ne dopustiti vezu sa izvorom života, kako sam uopce i bila živa na taj nacin?
I kako sada zahvaliti za sve što si nam pružio?
Neću niti pokušavati pretočiti to u riječi, ali trebaš znati da si ovaj Svemir učinio ljepšim i sjajnijim!

(Eleonora Knežević)

 

Godinama se bavim energetskim radom, imam Reiki, a i neke druge energetske tehnike, ali Theta je stvarno do sada najjači. Uostalom i sve druge sada radim sa Theta razine. Najvažnija stvar koju sam dobila je ta, da me je Goran oslobodio osjećaja, misli i programa odbačenosti. Svo vrijeme koje sam provela u radu na sebi, kad god sam se suočila sa traumom roditeljskog odbacivanja, dio tereta bi otpao, ali nikad nije u potpunosti nestao. Nije nestao ni nakon Osnovnog tečaja na kojem smo radili vježbu s djetetom u maternici. Moja se trauma očitovala u tome što bih, kad god je netko govorio o majci ili majčinstvu osjećala stezanje ili "knedlu" u grlu, a ako bi bilo govora o mojoj majci ili bih "pobjesnila" ili bih se rasplakala. Sada, mjesec dana i više, od Naprednog tečaja i Goranovog tretmana ja se osjećam potpuno slobodnom. Na razgovor o majkama i majčinstvu uopće ne reagiram ili se samo nasmijem, a kad se povede razgovor o mojoj majci imam sve moguće dojmove, a ne samo "negativne", a i vratila su mi se neka sjećanja na lijepe stvari koje sam bila zablokirala. Nekad davno sam mislila da ona u mom životu nikad nije ni postojala. Sad je to drugačije. Tko zna što će se s vremenom još integrirati u meni.
Gorane, puno ti hvala što si tako brzo donio Theta healing k nama, a Vianni što ga je "spustila" na fizičku razinu.

(Jasenka Medić)

[ vrh strane ]

Svjedočanstva o tečaju Djeca Duge

Oduvijek sam znala da je svemir veličanstven, ovdje sam naučila osjećati ga takvim, a i sve nas u njemu.

(Sunčica Kužilek-Pistotnik)

 

Oduševljen sam raznim tehnikama koje sam upoznao na ovom tečaju i koje su me vratile i ponovno upoznale s mojim urođenim instinktima. Rad s energijama je divan i posebno mi je drago što smo prolazili kroz sve nivoe postojanja i ostavili trag u njima i oni na nama… Beskrajno sam Vam zahvalan.

(Igor Ujhazi)

 

Tečaj je za mene bio jako lijepo iskustvo, istovremeno zabavno i puno dubokih uvida. Učili smo stvari koje su jako veselile dijete u meni, stvari na granici čarolije, tako jednostavne a moćne.
Prekrasna i korisna četri dana.

(Sanja Plavljanić- Širola)

 

Jako lijepo. Otkrila sam puno svojih sposobnosti za koje nisam znala. Zabavno i poučno, otpuštanje i oslobađanje.
Nema riječi koje koje bi mogle opisati koliko sam dobila.
Neizmjerno hvala!
Puno ljubavi i svega najljepšeg!

(Maja Krklec)

 

Tečaj je veoma dobar i preporučio bih ga svakome tko želi raditi na svojoj sreći, ispunjenju i podizanju svijesti. Dodatnu kvalitetu mu daje učitelj Goran koji je u radu s ljudima veoma obziran, suosjećajan i otvoren da pomogne svakome.

(Hrvoje Lukin)

 

Zadovoljna sam. Na tečaju ima svega pomalo i čini mi se da su svi dobili ono što su očekivali ili trebali.
Svaki put pa tako i ovaj me zadivljuje i veseli Goranova jednostavnost. To je divno i ohrabrujuće, vjerujem, za mnoge ljude, jer je došlo vrijeme da duhovni rad bude sve više prisutan u svakodnevnom životu. Zato su ove tehnike dobre.
Gorane, hvala ti za tvoj trud.

(Mirna Habunek)

 

Svaka pohvala i oduševljenje zbog načina rada. Izvanredan i blag, posve siguran način prenošenja učenja, velika strpljivost i nesebično davanje učitelja.
Savršeno!! Hvala!!!

(Suzana Bulić)

 

[vrh strane]

Svjedočanstva o tečaju Manifestiranje i izobilje

Kao i dva prethodna tečaja(Osnovni i Napredni) i ovaj tecaj je izvanredan. Dobili smo jako mnogo toga što će nam promijeniti život na bolje. Hvala Gorane.

Davorka Ferk

 

Jednostavno sam vesela i radosna što sam se mogla na ovom tečaju družiti, učiti i napredovati. Hvala.

Željka Križanec

 

HVALA!!!!!!!!!!!
Hvala vam što odvajate vrijeme za ova učenja, svoje i naše kreacije, za poboljšanje življenja i poimanja života.

Neda Pavkov

 

Zanimljivo, korisno, oslobađajuće iskustvo. Lijep tečaj kao i sva tri prethodna koja sam prošla.

Mirna Habunek

[vrh strane]

Svjedočanstva o tečaju Intuitivna anatomija

INTUITIVNA ANATOMIJA – Život kao performans

Bila je to jedna od najboljih odluka koju sam donela...Intuitivna anatomija i rad sa Goranom Karnom pokreće najdublje uvide i donosi najdublju samospoznaju. Višegodišnja potraga za Istinom kroz razne tehnike na putu duhovnog stvaralaštva tek sada kao da  dobija potpuni smisao.

Rad na seminaru pokreće duboke procese i uvide, tako da da se transformacija nastavlja i nakon oficijalne satnice u toku dana. Čitav proces počinje da liči na Igru,  jedinu istinitu koju sa radšću, lakoćom i zahvalnošću  prihvatamo.   

S obzirom da se profesionalno bavim umetnošću od svoje šesnaeste godine, potreba da kreiram svoju realnost je imperativ u mojoj svakodnevici. Život je umetnost i ne postoji veća kreacija u ovoj dimenziji postojanja do kreiranja sopstvenog života, a ovaj Seminar će vam to upravo posvedočiti.

Petnaestodnevni rad na najdubljim uverenjima iz podsvesti i potpunom oslobađanju podseća na performans, koji kao da se odigrava u Muzeju moderne umetnosti...

U Školi života obavezan predmet bi trebala biti Intuitivna anatomija. Tek nakon ovog seminara spoznaćete kako zaista ljudsko telo funkcioniše i koliko naša uverenja utiču na telesne sisteme.

Osvstićete i doživeti duboku harmoniju po kojoj sve u Univerzumu funkcioniše...A tokom procesa direktno ćete svedočiti kako vas Zakoni podržavaju.

Lično sam svedočila kako me Zakon muzike i Zakon privlačnosti direktno usmeravaju. Tokom procesa potpuno sam osvestila i svoj odnos sa svojom porodicom, a nakon toga moj odnos sa majkom se potpuno transformisao uz prihvatanje i istinsku ljubav.

Rad sa Goranom je neprocenjivo i inspirativno iskustvo. On ima virtuozni pristup u radu sa  studentima. Radeći sa njim spoznajem šta znači mudrost i strpljenje. 

Priznati ono što jeste, ogoliti i prihvatiti sebe do najdublje istine, i na kraju pustiti Ljubav da ispuni svaki atom vašeg bića. To su osnove ovog kursa. 

Nakon petnaest dana, shvatićete da Igra ne prestaje...Zapravo tek počinje...

S ljubavlju i zahvalnošću za sve istine i putokaze Stvoritelju  i mom Anđelu -Učitelju Goranu Karni,

Marija Stojadinović

 

Theta healing tehnika i svi teačejevi koje sam do sada pohađala kod Gorana Karne, uključujući i Intuitivnu anatomiju kao posljednji, značajno su promijenili mene kao osobu na bolje i u moj život unijeli pregršt pozitivne energije. Evo nekoliko promjena, koje sam doživjela:

1. Patila sam od teškog oblika akustofobije (kod mene: paničan strah od glasnog i ponavljajućeg zvuka), koje sam se potpuno oslobodila.

2. Imala sam vrlo nisko samopouzdanje i iskrivljenu sliku o sebi, što se sve promijenilo za 180 stupnjeva.

3. Odnosi s roditeljima: napokon sam otpustila svo zamjeranje, tugu, bol i povrjeđenost iz tog odnosa i osjetila pravo olakšanje osjećajući nakon dugo vremena da sam sposobna sa njima komunicirati bez da me energetski "pojedu".

4. Ispričala sam se osobama koje sam povrijedila. Nije mi bilo niti na kraj pameti da to ikada napravim, ali dan nakon završene Intuitivne anatomije to mi je bila najprirodnija stvar na svijetu. Učinila sam to lako.

5.Po prvi puta u životu:
* osjećam da imam pravo pravcato povjerenje u Stvoritelja
* znam kako promijeniti negativne energije u pozitivne
* znam kako pomoći sebi i drugima na jednostavan, zabavan i zanimljiv način ( i lagan!).

V.K.

 

Svjedočanstvo o instruktoru Goranu Karni:

"Kad predaje i podučava, instruktor Goran Karna ne nameće svoje stavove kao apsolutno i jedino ispravne i ne traži da svi misle kao on, ne ucjenjuje i ne zastrašuje. Iznenadilo me kada sam vidjela da zna kako reagirati na provokaciju i agresivnost bez da se brani ili da napada, bez da uvjerava ili traži da bude uvjeren. Doživjela sam da pristupa ljudima sa potpunim uvažavanjem i poštivanjem onoga što osoba u tom trenutku jest i spreman je pomoći na topao, suosjećajan i stručan način.

V.K.

 

Tečaj IA je vrlo zanimljiv i bogat te pruža obilje materijala za dubok i intezivan rad na sebi. Otvorio mi je nove dimenzije upoznavanja čudesnosti ljudskog tijela, kao i njegove prave prirode, pojasnio iluzornost razgraničavanja materije i energije. Razultat tečaja je i to da se sa više poštovanja i pažnje odnosim prema svom tijelu te brže i jasnije primijećujem što ga dovodi u neravnotežu, te tu neravnotežu efikasnije, brže i lakše ispravljam. Tečaj je znatno unaprijedio i poboljšao moje razumijevanje i prakticiranje Theta tehnike.
Tečaj je također vrlo intezivan način dubokog duhovnog rada na sebi. Bilo je prekrasno promatrati kako se cijela grupa iz dana u dan sve više učenjem, iskustvima i uzajamnim radom razvija, pročišćava i napreduje, a sve to pod budnim okom izvrsnog učitelja Gorana i uz njegovu nesebičnu, veliku i stručnu pomoć.

Maja Rogić

[vrh strane]

Nakon svih tehnika koje sam učila (TM, TM Sidhi, joga, shiatsu, zvučna terapija) i svih tretmana koje sam primila ovo je najučinkovitija, najcjelovitija i najprimjenjivija tehnika kojom možemo lako i jednostavno djelovati na sve aspekte našeg života i postojanja i zato sam Vam neizmjerno zahvalna što ste nam omogućili da je primimo u naše živote. Posebno sam sretna što sada znam da više nisam bespomoćno prepuštena tijeku života već sam vođena Stvoriteljem koji uz moju svjesnost i prisutnost može djelovati i mijenjati moju stvarnost za moje najuzvišenije dobro. Veselim se našim budućim susretima i iscjeljenjima."

Verica Mladenić Lipošćak

 

Na tečaj Intuitivne anatomije sam došla prevenstveno zbog zdravstvenih razloga. Trebala mi je sigurna luka gdje mogu pobjeći od bola, fizičkog bola moga tjela koji je oduzimao poslednju kap energije, volju, mogućnost za akciju ili rad. I zaista, na tečaju smo učili puno. Radi se intezivno i ozbiljno. Toliko jako da sam mislila da neću imati snage završiti ga. Sve pohvale Goranu za organizaciju, nesebično davanje sebe svakom sudioniku seminara i za jasno, razumljivo i lako shvatljivo predavanje. Nakon prvog tjedna puno toga se promjenilo. Energija mi se bitno povećala, bol se smanjila, da bi do kraja seminara potpuno nestala. Ne, nije bol ta koja je odustala mučiti mene i moje tijelo nego sam ja naučila maknuti njene uzroke kada se pojavi.
Još nisam potpuno ozdravila. Sada vidim kraj svojoj bolesti, ja sam ta koja njome upravlja, ne više ona samnom. I na kraju što se zabave i društva tiče, na ovakvim tečajevima se stvaraju trajna prijateljstva, a prave avanture se nalaze u glavi, a ako nisu u našoj glavi, ... onda ih nigdje nema ...

Lidija Karačonji

 

Ova tri tjedna bila su mi najdublji i najintenzivniji rad na sebi do sada. Osjećam da sam riješio puno stvari koje su me još mučile i uvelike napredovao u svom Theta radu. Ovo je prilika da s iskusnim Theta praktičarima iskopate i transformirate puno temeljnih programa i steknete iskrena prijateljstva.

Hrvoje Martinko

[vrh strane]

Svjedočanstva o DNK 3 tečaju

Evo, da s vama podijelim nevjerojatnu stvar koja mi se danas dogodila, nesvjesno sam manifestirala, i misao mi se ostvarila.
Prije par dana bila sam u T-com centru, plaćala sam račune, i gledala mobitele, čisto informativno, bez namjere kupovanja, i jedan mi se bio jako svidio, i pomislila sam kako bi mi takav baš pasao, i danas mi je dostavljač iz T-coma donio upravo takav, i to za 1 kunu.
Ma, prekrasno:
Često se sjetim da ste nam na predavanjim rekli da sad moramo dobro paziti na svoje misli, jer će se brzo ostvarivati.

Eto dokaza za to:
Prošli tjedan sam iscjeljivala prijelom kosti ruke, odmah nakon što se dogodio, i to na daljinu. Radilo se o ženi od 65 g, i kost nije zacijelila trenutno, ali je splasnula oteklina, prestali su bolovi, i prestala je hladna groznica koja je ženu počela tresti odmah nakon prijeloma.
Nisam mogla raditi kopanje na daljinu, ali sam pitala Stvoritelja šta još trebam učiniti da bi ženi bilo bolje, i dobila sam da joj instaliram osjećaje prihvaćenosti, podrške i snage, koje sam joj nakon dozvole instalirala, i žena je počela plakati kad su se osjećaji počeli instalirati, i kad je u sebi osjetila Stvoriteljevu ljubav. Rekla mi je da je osjetila da joj energija i toplina struje kroz kralježnicu.

Inače, nakon DNA 3 nastavila sam vrtiti molekule, i primjećujem sljedeće:

  • bolje vidim, mislim da mi se i dioptrija smanjila, ali ju još nisam stigla provjeriti kod oftalmologa;
  • bolje čujem, počeli su me iritirati zvukovi, koji druge ljude ne iritiraju ( npr. zvuk motora, glasni razgovori.);
  • sva čula kao da su se izoštrila;
  • počela sam spontano vidjeti auru;
  • smanjila mi se potreba za snom, i svako jutro se budim između 4 i 5 sati, a onda meditiram do odlaska na posao;
  • imam jako puno snova;
  • puno ljudi mi se počelo obraćati za pomoć, i ljudi kao da su postali ljubazniji prema meni;
  • postala sam manje tolerantna na stvari i ljude koji mi smetaju ( to je valjda "isplivala" potisnuta ljutnja i agresija, pa sad na tome radim)
  • i moji roditelji su bolje, bolje se osjećaju, živnuli su od staračke depresije, a to su primjetili i moji prijatelji.

Hvala Vam puno, draga/i Ines i Gorane, za sve ovo što sam od Vas naučila, i to je najljepši dar koji sam mogla dobiti.

Zdenka P.

 

Na thetu sam krenula prije otprilike godinu dana. Došla sam iscrpljena, slomljena dugogodišnjom bolešću sina. Vjerujem da sam došla pet do 12. Nisam očekivala više ništa. Još jedan tečaj u nizu za koji sam u glavi zacrtala da je zadnji. Već na tom prvom, po?etnom tečaju Goran je skinuo takve emocionalne terete s mene da sam počela disati punim plućima nakon dugog vremena. Na slijedećim tečajevima su se već pojavljivali obzori budućnosti koja mi je prije bila nedostižna. A i sinu je fizički bilo bolje. Sa svakim tečajem dublje upoznajem sebe i spoznajem obrasce ponašanja koje sam kreirala i koji me koče u životu. Neću reći da je uvijek lako ali više se ne osjećaš bespomoćno. Sa svim tim tečajevima dobili smo neprocjenjiv alat u ruke s kojim ako želimo raditi možemo promijeniti našu stvarnost. Mislim da je theta tehnika najmo?nija tehnika koja kada se prakticira donosi trenutne rezultate.

O Goranu.
Nisam osoba koja glorificira ljude, u pravilu do nedavno sam uvijek tražila mane. Osjećam potrebu napisati nešto o Goranu. Upoznala sam puno učitelja. Većina je za sebe rekla da su najbolji i najveći. Goran to neće reći. Ali će svojim djelovanjem pokazati veličinu koju posjeduje. U svakom trenutku provedenim sa njim uistinu spoznaš, vidiš i znaš da je u kontaktu sa Stvoriteljem. Uvijek uz nas, u pravo vrijeme, na pravom mjestu, pun razumijevanja, strpljenja. Blag a istovremena čvrst i pouzdan. Zahvalna sam što mi je on učitelj. Mogu samo reći hvala ti Gorane a i tebi Ines koja si tiha, samozatajna ali vrlo važna podrška sa strane.

S ljubavlju, Dijana

 

Moji dojmovi o DNK 3 tečaju

U doba kad vrijeme ubrzava, tečaj DNK-3 je savršen način kako u najkraćem mogućem vremenu (5 dana) učiniti za sebe svoj život i čak, ne budimo skromni, za svoje buduće inkarnacije toliko, koliko ja bez obzira na bogato iskustvo rada na sebi nisam uspjela napraviti za sebe u mojih 50 godina života. Intenzivno… jako… duboko… fascinantno…očaravajuče… ali i zabavno.
Toliko starih, duboko zakorijenjenih problema i programa bez ovoga tečaja ne bih najvjerojatnije riješila niti u slijedećih 50…..
Teško je uopće opisati proces koji smo prošli u samo 5 dana, jer to zapravo i nije moguće opisati riječima.
DNA 3 je po mom mišljenju savršeni i logični nastavak dosadašnjih tečajeva za sve one koji se ne boje ići dalje bez obzira na sve. A rezultati, pitamo se…. Radost, mir, povezanost sa svijetom, sobom, dušom i stvoriteljem, kakve već odavno nisam osjetila.
Uz iskrenu zahvalnost Goranu i Ines na mudrosti, izvrsnom vodstvu, širokom srcu i beskrajnom strpljenju s nama, zahvaljujem svakodnevno Stvoritelju što mi je dao priliku i pokazao put da za sebe učinim najbolje, najbrže, najviše i na najlakši mogući način. Zahvaljujem i sebi jer sam ga prepoznala i prihvatila. Možda će ovih nekoliko šturih redaka u odnosu na sve ono neizrecivo ipak pomoći još nekome da učini za sebe to isto. .… A znamo da pomažući sebi i mijenjajući sebe mijenjamo i svijet…

Od srca zahvalna, sve vas voli Sunčica Kužilek-Pistotnik, prof.

Željela bi podjeliti iskustvo koje sam prošla na DNK3 seminaru, seminar koji me je iznenadio spoznajom kako s lakoćom krenuti u svoje dubine.DNK1 bio je moj prvi korak u Theta tehniku, sada zahvaljujući strpljivosti koja me prati na tom putu više od dvije godine i zahvaljujući Goranu mogu potvrditi da je DNK3 korak kroz sedmi nivo postojanja u moje postojanje istinske pripadnosti. Svaki čovjek ponaosob prolazi i doživljava svaki seminar, radionicu... tko god se pita dal se isplati ići na DNK3, dal će nešto bitnije naučiti o samoj tehnici, dal će mu DNK3 pomoći u radu sa svojim klijentima... mogu samo poručiti na DNK3 seminaru SUSREST ĆETE SE SA SAMIM SOBOM (ja to nikako ne bi željela propustiti)
Zahvalila bi se Goranu, na njegovoj strpljivosti i susretljivosti u radu s grupom, samo rijetki učitelj može biti učenik sa svojim učenicima, to je veličina i hrabrost učitelja. Hvala Bogu za takvog učitelja i hvala što je uz njega Ines nepatvorena, draga i s očima koje griju dušu. HVALA

Nikolina Anđelić

[vrh strane]

Svjedočanstva o tečaju Odnosi prema svijetu

Kada je Goran prvi puta govorio da će biti održan tečaj "Odnosi sa svijetom" prvo što sam pomislila bilo je " Ma ja nemam predrasuda prema nitkom i ničem. Možda mi to ne treba."S obzirom da sam se od prvog susreta sa thetom prepustila vodstvu Stvoritelja tako je bilo i u ovom slučaju. I naravno Stvoritelj zna najbolje.
Pet dana vrlo intenzivnog, vrlo dubokog rada. Suočavanje sa najdubljim strahovima, osjećajima i vjerovanjima. Predrasuda toliko da ih izbrojat ne mogu, a zatim osjećaj ugodne iscrpljenosti, predivan spokoj, mir, jedinstvo i stapanje sa sobom, svojom dušom, Stvoriteljem...beskrajom.
Jednostavno- JEDINSTVO SA SVIME.
Sjećam se svog prvog susreta s Goranom u doba kada sam bila puna strahova, sumnji i još podosta toga ne baš lijepog. U svom strahu da zaštitim sebe analizirala sam njega. Nakon nekoliko Goranovih riječi prve predrasude su nestale.
Nije stavljao sebe u prvi plan - nego mene, nije bit analizirat njega -nego sebe. Ja sam bila ta koja je bitna.

Zahvaljujem Goranu.
Zahvaljujem je presiromašna riječ za ono što bi željela izreći o svom duhovnom učitelju Goranu.
Samo velik učitelj uči i od svojih učenika, a Goran je uistinu velik učitelj.

Hvala Ines što prati Gorana i što je njegova velika podrška.
Hvala Vianni i hvala Goranu što nas osvješćujući spajaju sa nama samima, sa Stvoriteljem.
Mjenjajući nas i mjenjajući naš odnos prema svijetu mjenjaju svijet na bolje i zato im neizmjerno hvala.

Carmen Pezić Maligec

 

Odnosi prema Svijetu,odnosno Odnosi prema sebi i Svijetu su vjerojatno najbitnija tema u zivotu, iako da to shvatim trebalo je proći dosta vremena i iskustva...no, ovaj pristup cijeloj stvari koji smo dobili na tečaju mislila sam ok, ali šta tu sad ima tako duboko,oslobadjajuće i esencijalno...a bilo je upravo tako! Duboko,oslobadjajuće i esencijalno...i opet se od srca zahvaljujem i Goranu i Vianni i naravno Stvoritelju na ovim predivnim duhovnim obzorima o kojima sam iskreno sanjala no nisam mislila da će postati moja realnost..."zivjeti zivot a ne spoznati njegov smisao, isto je kao biti u najvecoj knjiznici na Svijetu i ne znati čitati..." Cesto sam se susretala s rečenicom Svi smo mi Jedno, prakticirajući Thetu uopće,ta mi se spoznaja u obliku istinitih uvida počela uvlačiti u zivot,a sada je postala još izraženija, stvarnija, istinitija...hvala,hvala,hvala!!!
s ljubavlju,

Ksenija Djumić

[vrh strane]

Svjedočanstva o tečaju Bolesti i poremećaji

Za sve one koji su mislili da je intuitivna anatomija najdublji rad na sebi, znajte da postoji i dublje. Iz mog iskustva našao sam dijelove sebe za koje nikada nebi pomislio da su moji. U praktičnom theta radu sada puno brže i jednostavnije svjedočim divnim iscijeljenjima.
Veliko hvala Goranu na učenju i iskustvu koje je prenio na nas.

Juraj Klarić, Osijek

[vrh strane]

Svjedočanstva o tečaju Srodne duše

Tražite srodnu dušu?
Otiđite na ovaj tečaj, tu ćete naći SEBE i srodna duša će sama doći.
Hvala,

Igor Š.

 

[vrh strane]

 

Svjedočanstva o tečaju Igra života

Dragi Gorane i Ines,
 
još jednom Goranu hvala na laganom  i stručnom vođenju kroz ovaj tečaj. Sam tečaj je zaista odličan i potreban je svakome za otpuštanje blokada u napredovanju u važnim životnim sferama. Osjećam se vrlo lagano ,vedro, raspoloženo i sretno ,sve oko mene izgleda zabavno.
Ova dva dana poznanici su mi na ulici govorili: "pa ti si zaboravila stariti, izgledaš nekako podmlađeno". Počelo je kada sam se vraćala vlakom kući. Prvo me kolega s thete dovezao direktno na vlak, zatim je kondukter žurio mi s osmijehom ponijeti kufer.
Iz srca vam želim Sretan Božić i puno theta  uspjeha i duhovnog rasta i ljubavi od Stvoritelja.
Blanka ,Virovitica
 
Dragi Ines i Gorane,
 
željela bih s vama podijeliti promjene nakon jučerašnjeg tečaja jer, iako se nakon svakog tečaja kao i samostalnog rada osjeti razlika, nakon ovog je nevjerojatna. A tek je prošlo pola dana :-D.
Danas sam se vratila na posao i ljudi su me dočekali toliko srdačno, čak i oni koji to nisu inače, da sam prvo mislila da možda preuveličavam, ali cijeli dan je tako- žele se družiti sa mnom i žele mi pomoći u svemu. Zanimaju ih moji problemi i nude pomoć. Tako da danas ( a inače jako puno radim) uglavnom ćakulam, vesela sam i opuštena, a posao se sam odrađuje. Nije mi jasno kako ali zbilja je moj posao bez da i primjećujem da radim, vrhunski odrađen.
danas je došao klijent koji je jako težak i konfliktan, jučer je napao kolegicu, i kad sam ja izašla u salu da ga primim na razgovor pobjegao je sam bez da sam išta rekla niti neverbalno učinila da ga otjeram i još me tata danas nazvao na posao- samo zato da me pohvali. zbog sitnice, a inače su moji roditelji bili kritični i nisu me hvalili ni zbog velikih uspjeha, a bilo ih je, jer to se podrazumijevalo. a sada i sitnica djeluje kao velika stvar i treba me pohvaliti zbog nje.
Si a srodnom dušom vidim veliki pozitivan pomak a da ne govorim o tome kako se ja osjećam.
Jutros dobila dobitak za koji nisam ni uplatila ulog ( netko drugi je to učinio za mene samoinicijativno :-)))
Puno sam opuštenija, nisam opterećena gotovo ničime (prije sam bila sa svime), a stignem više nego inače.
Stvari se odvijaju kako ja želim bez borbe, bez muke, bez suvišnog napora.
S ljubavlju i zahvalnošću
Maja
 

 

 

[vrh strane]

Pročitano 21265 puta