Početna Arrow Publikacije

Publikacije

Подробнее на сайте: https://fastumauto.ru https://avtoenter.ru
https://dothouse.ru
https://medicinecu.ru
https://moidomremont.ruhttps://houserento.ru https://stroikaudoma.ru
https://remontvsvoidom.ru https://domusremont.ruhttps://svoidomsnulya.ruhttps://samodelkan.ruhttps://domstroiplus.ruhttps://powerautoplus.ru https://samodelkick.ruhttps://houseunite.ru

prijevod na hrvatski jezik

Vianna i Guy Stibal Na krilima molitve

Novo!
Knjiga NA KRILIMA MOLITVE
Autori: Vianna i Guy Stibal
Format:21,5 x 13,5 cm; meki uvez, šivano;307 str.
Cijena: 230,00 kn + poštarina

Theta iscjeljivanje dotaknulo je živote mnogih ljudi, ali malo tko zna za ljubavnu priču koja je dovela do stvaranja ove tehnike. To je istinita životna priča o svetom zajedništvu duša, o putovanju kroz radosti i boli srca s kojima su se Vianna i Guy suočavali i koji su ih doveli do stvaranja ovog iscjeliteljskog modaliteta što doprinosi i njihovom osobnom rastu na mnogim područjima njihova života.
Ova je priča posvećena svima onima koji još uvijek imaju hrabrosti povjerovati da ljubav među dvjema dušama može trajati vječno.

Knjigu možete naručiti pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503 u Hrvatskoj, a u Srbiji na telefon +381 62 222 6056.

  

 

Napravite svoj paket CD + DVD

 

A paket

Odaberite 3 proizvoda -  cijena paketa: 43 eura 

(Redovna cijena 55 eura)

Ušteda: 12 eura

 

1. DVD Kopanje (23 eura)

theta kopanje verovanja

 

2. CD Meditacija za stvaranje izobilja ILI DVD Prosvjetljenje (20 eura)

 cd novi v    ILI    Prosvjetljenje web

 

3. CD Meditacija za praktičare i učitelje ILI CD Sedmi nivo i manifestiranje srodne duše (12 eura)

meditacija za prakticare i ucitelje   ILI   sedmi nivo i manifestiranje srodne duse

 

prijevod na hrvatski jezik

Theta iscjeljivanje Pronadite svoju srodnu dusu korice

autorica: Vianna Stibal
meki uvez, šivano;
format 23 x 15,5 cm; 195 str.;
cijena 188 kn plus poštarina

Srodne duše nije teško pronaći. Kompatibilna srodna duša usklađivat će se zajedno s vama kroz život. Vi ćete se usklađivati s njom, s malo ili bez teškoća.

Mnogi od nas rođeni su na ovom svijetu s osjećajem i znanjem o tome kako bismo se trebali osjećati i kako je to kad nas voli druga osoba, ali nam nedostaju osjećaj i znanje kako ispuniti tu želju za ljubavlju na najuzvišeniji i najbolji način. Sadržaj ove knjige namijenjen je onima koji su u duhu romantičari, onima koji nisu izgubili vjeru da tamo negdje postoji netko tko osjeća božansko razumijevanje za njih, onima koji vjeruju da se dvoje ljudi sjedinjuju da bi ispunili božanski plan koji će doprinijeti uzvišenijoj svrsi.

 

Ova knjiga istražuje:

• sedam razina ljubavi

• sedam vrsta srodnih duša

• kako utvrditi koju vrstu srodne duše vi želite

• različite faze potrage za srodnom dušom

• rad na vjerovanju kod srodnih duša, teme kao što su seks i stvaranje slike o sebi

•kako otpustiti svoju energetsku vjenčanost za prošlu vezu

…i još mnogo toga.

 

Na temelju Vianninog vlastitog iskustva u pronalaženju njezine srodne duše, ova će vam knjiga ponovo vratiti vjeru u pravu ljubav i objasniti kako, koristeći tehniku Theta iscjeljivanja® možete svoju najkompatibilniju srodnu dušu prizvati u svoj život.

 

Knjiga se dijeli svim polaznicima tečaja Srodne duše kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503 u Hrvatskoj, a u Srbiji na telefon +381 62 222 6056.

 

prijevod na hrvatski jezik

SEDAM NIVOA POSTOJANJA

autorica: Vianna Stibal
meki uvez, šivano;
format 23 x 15,5 cm; 262 str.;
cijena 260,00 kn plus poštarina

Knjiga SEDAM NIVOA POSTOJANJA sadrži osam poglavlja u kojima su objašnjene vježbe koje se koriste u Theta iscjeljivanju.

U prvom poglavlju Vianna daje kratki prikaz sedam nivoa i kako ih koristiti te naglašava da postoji tek tanak veo koji dijeli nivoe jedan od drugoga.

Drugo poglavlje posvećeno je univerzumu i onom nepoznatom drugom svijetu kao i multidimenzionalnim aspektima energije Svega što jest.

Treće se poglavlje odnosi na zakone Šestog nivoa i na vrline potrebne da se zakonima upravlja.

U četvrtom poglavlju susrećemo bića s Petog nivoa, to jest Uzašle majstore - prosvijetljene učitelje koji nam prenose poruke Stvoriteljeve bezuvjetne ljubavi i suosjećanja.

U petom poglavlju dočekuju nas naši preci sa svojim vrlinama koje uz pomoć DNK i Theta vježbi možemo u sebi i sami uvećati.

Šesto poglavlje opisuje život čovjeka i životinja na Zemlji te njihov uzajamni utjecaj. Čitatelj saznaje kako uspostaviti dublji odnos sa svijetom životinja i kako uskladiti njihove vibracije sa svojima.

Sedmo poglavlje otkriva nam kako komunicirati s čudesnim svijetom biljaka i vila.

Osmo poglavlje gigantska je riznica sjećanja Majke Zemlje – ovdje nas svojim bljeskovima očaravaju iscjeliteljske energije dragog kamenja - rubina, kvarca, smaragda, dijamanta i drugih kristala.

U Dodatku saznajemo o pet koraka rada na vjerovanju i o osam načinima kopanja.

 

Knjiga se dijeli svim polaznicima tečaja Sedam nivoa postojanja kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503 u Hrvatskoj, a u Srbiji na telefon +381 62 222 6056.

 

prijevod na hrvatski jezik

Theta Iscjeljivanje Osnovni Dnk

autorica: Vianna Stibal
meki uvez, šivano;
format 24,5 x 16,5 cm; 316 str.;
cijena 230,00 kn plus poštarina

U ovoj knjizi autorica Vianna Stibal otkriva jednu od najmoćnijih tehnika energetskog iscjeljivanja ikad izloženu u pisanom tekstu: Theta iscjeljivanje.

Theta iscjeljivanje je meditativni proces koji donosi fizičko, psihološko i duhovno iscjeljenje kroz usredotočenu molitvu Stvoritelju.

Ova knjiga je spoj prošlih djela Idi gore i traži Boga, Idi gore i radi s Bogom, Priručnika za Napredni DNK2 tečaj kao i novih informacija koje su se razvile otkako su ta tri djela napisana. Knjiga sadrži 32 poglavlja u kojima su prikazane tehnike intuitivnog očitavanja i iscjeljivanja, rada na vjerovanjima i osjećajima, DNK aktivacije, zamjene gene i još mnogo toga potkrijepljeno primjerima iz stvarne prakse. Pojašnjeni su sedam nivoa postojanja koji pružaju uvid u razumijevanje kako i zašto svijet djeluje na tjelesnim i duhovnim razinama, te kako se to odnosi na čovjeka.

Jedan dio knjige posvećen je razvoju Djece novog doba te s kakvom se vrstom izazova i problema ta djeca susreću u mladoj dobi. Knjiga donosi i svjedočanstva onih kojima je Theta iscjeljivanje uistinu promijenilo život.

Postupci Theta iscjeljivanja nisu ograničeni ni za jednu dob, spol, rasu, boju kože, vjeru ili religiju. Svatko tko ima čistu vjeru u Boga ili u Stvaralačku energiju može koristiti ovu tehniku.

Knjiga se dijeli svim polaznicima Osnovnog DNK tečaja kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503 u Hrvatskoj a u Srbiji na telefon +381 69 222 6056.

prijevod na hrvatski jezik

Theta iscjeljivanje Napredno korice

autorica: Vianna Stibal
meki uvez, šivano;
format 24,5 x 16,5 cm; 296 str.;
cijena 260,00 kn plus poštarina

Knjiga Napredno Theta iscjeljivanje prati knjige Theta iscjeljivanje i Theta iscjeljivanje - Bolesti i poremećaji.

Napredno Theta iscjeljivanje ne sadržava početničke postupke koji su objašnjeni korak po korak u knjizi Theta iscjeljivanje. Nužno je najprije razumjeti te postupke da biste se mogli u potpunosti služiti ovom knjigom. Napredno Theta iscjeljivanje daje čitatelju detaljnije upute za Rad na vjerovanjima i osjećajima kao i Kopanje, zatim pruža dodatni uvid u nivoe postojanja i nudi popis vjerovanja koja pomažu tjelesnom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom razvoju. Ovaj rukopis usredotočen je na iskustva proizašla iz tisuća tretmana tijekom Rada na vjerovanjima. Neka to znanje bude dar onim hrabrim dušama koje su se usudile povjerovati.

Knjiga se dijeli svim polaznicima Naprednog DNK tečaja kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503 u Hrvatskoj a u Srbiji na telefon +381 62 222 6056.

prijevod na hrvatski jezik

theta ritmom-knjiga

THETA RITMOM DO SAVRŠENE TEŽINE
autorica: Vianna Stibal
meki uvez, šivano;
format 21,5 x 13,5 cm; 161str.;
cijena 188 kn plus poštarina

 

Ova knjiga govori o pronalaženju istinskog ritma za vaše tijelo, um i duh dok se povezujete sa svojom unutarnjom ljepotom i ljubavlju prema sebi.

U knjizi Vianna pokazuje kako koristiti Theta iscjeljivanje za pomoć u skidanju kilograma i kako steći snažno, zdravo i prekrasno tijelo koje ćete voljeti. Koristeći tehnike iz ove knjige, moći ćete:

- odabrati prave namirnice i dodatke prehrani koji će nahraniti vaše tijelo te ćete moci uživati u hrani koju volite bez osjećaja krivnje
- navesti svoje tijelo da misli kako vježba dok vi slušate glazbu i opuštate se
- promijeniti vjerovanja koja vam ne koriste u korisna i produktivna vjerovanja koja će vam dozvoliti da otpustite višak težine.

Stoga zaboravite na brojanje kalorija i osjećaj krivnje, a pozdravite osjećaj ugode u vlastitom tijelu i pronalaženje unutarnjeg mira i sreće!

 

Knjiga se dijeli svim polaznicima tečaja Theta ritmom do savršene težine kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503 u Hrvatskoj, a u Srbiji na telefon +381 62 222 6056.

 

Meditacija za stvaranje izobilja

prijevod na hrvatski jezik

Cd Novi  V

autorica: Vianna Stibal
Cijena: 125.00 kuna + poštarina

Ovo je CD koji inače dobivaju polaznici tečaja Manifestiranje i izobilje.
Sadrži dvije vođene meditacije koje vas upućuju kako doći do Sedmog nivoa postojanja i manifestirati ono što želite u svom životu.

CD možete naručiti pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503 u Hrvatskoj, a u Srbiji na telefon +381 62 222 6056.

 

 

prijevod na hrvatski jezik

theta healing knjiga bolest

autorica: Vianna Stibal
meki uvez, šivano;
format 24 x 16,5 cm; 416 str.;
cijena 260,00 kn plus poštarina

Ovaj opsežan vodič za otpuštanje bolesti iz intuitivne perspektive nadogradnja je na knjige Theta iscjeljivanje® i Napredno theta iscjeljivanje i odličan alat za one koji su već upoznati s osnovnim koracima Theta iscjeljivanja®. Knjiga Theta iscjeljivanje® – Bolesti i poremećaji sadrži programe, sustave vjerovanja, intuitivne uvide, iscjeljivanja i dodatke prehrani za koje je Vianna uvidjela da djeluju kod određenih bolesti i poremećaja iz svog iskustva s preko 47,000 tretmana na klijentima. Ova knjiga sadrži dugačak popis bolesti poredanih po abecedi i otvara put prema revolucionarnom načinu iscjeljivanja.

Knjiga se dijeli svim polaznicima tečaja Bolesti i poremećaji kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503 u Hrvatskoj a u Srbiji na telefon +381 62 222 6056.

prevod na srpski jezik

thetaisceljivanje

autorka: Vajana Stajbal (Vianna Stibal)
meki povez, šiveno;
format 28 x 20 cm; 276 str.;
cena: 30 eura (dinarska protivvrednost) plus poštarina

U ovoj knjizi autorka Vajana Stajbal otkriva jednu od najmoćnijih tehnika energetskog isceljivanja ikad izloženu u pisanom tekstu: Theta isceljivanje.

Theta isceljivanje je meditativni proces koji donosi fizičko, psihološko i duhovno isceljenje kroz usredsređenu molitvu Stvoritelju.

Ova knjiga je spoj prošlih dela Idi gore i traži Boga, Idi gore i radi s Bogom, Priručnika za Napredni DNK2 seminar kao i novih informacija koje su se razvile otkako su ta tri dela napisana. Knjiga sadrži 32 poglavlja u kojima su prikazane tehnike intuitivnog očitavanja i isceljivanja, rada na verovanjima i osećajima, DNK aktivacije, zamene gene i još mnogo toga potkrepljeno primerima iz stvarne prakse. Pojašnjeno je sedam nivoa postojanja koji pružaju uvid u razumevanje kako i zašto svet deluje na telesnim i duhovnim nivoima i kako se to odnosi na čoveka.

Jedan deo knjige posvećen je razvoju Dece novog doba i tome sa kakvom vrstom izazova i problema se ta deca susreću u mlađem uzrastu. Knjiga donosi i svedočanstva onih kojima je Theta isceljivanje zaista promenilo život.

Postupci Theta isceljivanja nisu ograničeni ni za jedno životno doba, pol, rasu, boju kože, veru ili religiju. Svako ko ima čistu veru u Boga ili u Stvaralačku energiju može da koristi ovu tehniku.

Knjiga se može naručiti pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503 u Hrvatskoj, a u Srbiji na telefon +381 62 222 6056.

Stranica 1 od 2