Početna Arrow O Goranu

Goran Karna - ThetaHealing® Master & Certificate of Science

Goran Karna rođen je u Hrvatskoj. Na Filozofskom Fakultetu u Zadru završio je Filozofiju i Povijest umjetnosti. U Australiji je diplomirao prirodne terapije-homeopatiju. Također ima diplomu iz Yumeiho masaže i izučio je vibracijsko liječenje u Indiji. Goran je također Theta Healing® Master(Majstor Theta Iscjeljivanja) a 2009. je dobio na institutu Theta Healing Institute of Knowledge (THInK® ), Idaho Falls, USA i Certificate in the Science of ThetaHealing®, odnosno diplomu koja se dodjeljuje nakon završenog najvišeg stupnja edukacije za učitelje Theta iscjeljivanja.

goran karnaGoran je nacionalni prevoditelj i komunikator Theta iscjeljivanja (ThetaHealing® United World Wide) za Hrvatsku i Srbiju. Isto tako, službeni je prevoditelj i nakladnik Vianninih knjiga i priručnika za tečajeve.

S Viannom i Theta iscjeljivanjem susreo se 2002. godine a kvalificirani je instruktor ove tehnike od 2003. godine. 2006. godine uveo je ovu tehniku u Hrvatsku a 2007. i u Srbiju.

Do sada je održao više od 260 tečajeva i radionica i iza sebe ima bogato iskustvo i kao praktičar i kao učitelj Theta iscjeljivanja® . U svojoj praksi, imao je uspjeha u tretiranju raka, virusnih, bakterijskih i gljivičnih oboljenja, visokog krvnog tlaka, bolova u mišićima i kostima, bolesti crijeva, dijabetesa, ovisnosti o alkoholu, itd. Više o primjerima iscjeljenja na stranici primjeri iscjeljenja. Goran je svjedočio kako ljudi promjenom svojih podsvjesnih vjerovanja postaju sretniji, zadovoljniji i uspješniji u svom životu. Često puta se emocionalna i tjelesna iscjeljenja događaju spontano tijekom samih tečajeva. Svjedočanstva s tečajeva možete pročitati na stranici o svjedočanstvima.

Goran je kvalificirani instruktor za sljedeće Viannine Theta tečajeve:

 

Goran vjeruje da moć Theta iscjeljivanja® dolazi od Izvora ili Stvoritelja svega što jest. Tehnika data kako bi se pristupilo toj energiji je jednostavna, lako se nauči i dostupna je svima bez obzira na godine, spol, religijsku pripadnost ili obrazovnu podlogu. Goran se osjeća počašćenim što može ovo sveto znanje prenijeti svojim studentima i klijentima.
Pročitano 20834 puta
Više u ovoj kategoriji: Theta iscjeljivanje »