Početna Arrow Akcijska ponuda Arrow Obavijesti Arrow Dva Goranova tečaja sada i službeno priznata od strane Vianne i THInKa

Dva Goranova tečaja sada i službeno priznata od strane Vianne i THInKa

oslobodite se vezanosti S radošću vas informiramo da su dva Goranova tečaja sada i službeno priznata od strane Vianne i THInKa:

Oslobodite se ovisnosti,vezanosti i zavjeta 

Opraštanje, ljubav i moć

 

Oslobodite se ovisnosti,vezanosti i zavjeta 

 

Preduvjeti: Osnovni DNK i Napredni DNK 

Trajanje: 4 dana

Kad se spomene riječ ovisnost prva asocijacija je većinom ovisnost o određenim supstancama kao što su to alkohol, nikotin i droga. No, postoje i druge vrste ovisnosti kojih nismo svjesni na prvi pogled, primjerice ovisnost o nekim osjećajima, ovisnost o uspjehu, radu, novcu, sukobima, ovisnost o pohvali, tjelovježbi, facebooku i sl. Znate li da kad smo ovisni, nismo slobodni, vec smo uvjetovani s tim nečim ili nekim o čemu ovisimo. Želite li se toga osloboditi i biti slobodni? Želite li znati razliku izmedu ovisnosti i ljubavi, straha, osjećaja krivnje…? Na tečaju ćete učiti kako pomoći ljudima koji su ovisnici da unesu promjene u svoj život i prestanu s ovisnošću.

Želite li saznati koji su to programi koji se nalaze u našim čakrama i koji blokiraju njihov rad i kako otvoriti čakre do njihovog punog kapaciteta, ili koji osjećaji uzrokuju neravnotežu neurotransmitera i njihovih receptora?

Ako su nam neurotransmiteri i njihovi receptori u neravnoteži, možemo biti skloni mnogim poremećajima i bolestima kao što su poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje, opsesivno ponašanje, PMS, depresija pa čak i rak i druge bolesti kao Parkinsonova, Alzheimerova bolest, bipolarni poremećaj i sl.

Znate li razlog zašto je naša aura sklona prikupljanju energija niskih vibracija i kako je učiniti mnogo snažnijom? Želite li saznati kako smanjiti gubitak energije i fragmenata duše?

Što to znači biti vezan za nekog ili nešto? To znači da mi ne znamo tko smo bez toga i čwsto ne možemo zamisliti svoj život bez onoga za što smo vezani. Isto tako, vezanost ne dozvoljava novim, svježim energijama da udu u naš život.

Vezanost je ograničeni oblik komunikacije, poslovnog i partnerskog odnosa ili pak duhovnog razvoja. Činjenica je da mi možemo biti i duhovno vezani, kao i emocionalno i mentalno, ne samo za materijalne stvari i osobe već i za duhovne stvari poput nivoa postojanja, tajnih učenja i društva Četvrtog i Petog nivoa postojanja, duhovnu obitelj, za bol i patnju svojih roditelja, naroda, predaka, …

Zavjeti, obveze, ugovori, sporazumi, obećanja i zakletve nas prate iz života u život htjeli mi to ili ne i vrlo rijetko nam se, tijekom naše evolucije, da mogućnost da ih se oslobodimo. Cinjenica je da mi niti ne znamo na koliko toga smo se zavjetovali i obvezali (ili smo to preuzeli od drugih –od majke, oca, predaka, naroda, duhovne obitelji, …) niti smo svjesni koliki nam je to teret koji nosimo na povijesnom nivou, nivou duše pa i na genetskom i osnovnom nivou.

Ovaj tečaj je skromni doprinos oslobađanju sebe od tih ograničenja i širenju svijesti.

Cijena: 440 € (protuvrijednost u kunama)

Na tečaju će se polaznicima uručiti priručnik na hrvatskom jeziku.

***

 

Opraštanje, ljubav i moć

 

Preduvjeti: Osnovni DNK i Napredni DNK 

Trajanje: 3 dana

Znate li odakle vaša istinska moć dolazi? Znate li da smo moćniji ako imamo više ljubavi? Odakle dolazi ljubav? Kako je privući u svoj život?  Znate li  da je opraštanje osnovni preduvjet za ljubav? Znate li da je najvažnije oprostiti one stvari koje su  najviše uzdrmale naš život, koje su „neoprostive“,  stvari koje su Vam se dogodile u ovom životu?  Znate li uistinu razlog zašto Vas je netko maltretirao, zlostavljao, zanemarivao, provocirao pa i ostavio, napustio kad ste ga najviše trebali? Kad saznate taj razlog i osvijestite kako su se ti ljudi osjećali u tom trenutku i zbog čega su to činili ili ne činili, tek ćete ih onda moći uistinu razumjeti te oprostiti sebi i njima. Vjerojatno mislite da ste oprostili svojoj majci i ocu, partneru, i kad se testirate mišićno bude „da“,  ali jeste li  im istinski oprostili iz dubine vaše duše, srca? Kad zamislite svoju majku i oca, kako ih srećete upravo sada i idete s njima na ručak ili u šetnju,  da li Vas prožima radost, ushićenje  što ste u njihovoj blizini ili nema tih osjećaja? Kome još niste oprostili? Kad istinski oprostimo,  osjećamo kako je ogroman teret  izašao iz nas, osjećamo veliko olakšanje pri pomisli na te ljude i na odnos s njima.  Jeste li sami sebi oprostili ? Kad oprostimo sebi, lakše ćemo oprostiti i drugima, i obrnuto. Ono što je vrlo zanimljivo jest da kad istinski oprostimo, tada oslobađamo i sebe i svoje potomke od kletvi, uroka i prokletstava i slobodni smo.  Ovaj tečaj će doprinijeti tome  da opraštanje, ljubav i moć uđu u naš život.

Cijena: 350 € (protuvrijednost u kunama)

Na tečaju će se polaznicima uručiti priručnik na hrvatskom jeziku.

 

Pročitano 9157 puta
Više u ovoj kategoriji: « Theta Healing Retreat