Početna Arrow Blog Arrow Novi Goranovi tečajevi

Napisao sam dva tečaja koja će nadam se pomoći svima onima koji su zainteresirani za svoj duhovni razvoj, kao i za otklanjanje blokada u gotovo svim područjima života, uključujući odnose s drugima i samim sobom, materijalno blagostanje i izobilje. Tečajevi su rezultat mog 17-godišnjeg rada s klijentima i studentima. Sve nove vježbe i svi programi i vjerovanja su dobiveni iz tog iskustva. Mislim da sam održao već preko 300 raznih tečajeva i da sam napravio više tisuća očitavanja i iscjeljivanja kroz sve ove godine bavljenja thetom. Isto tako, svjedočio sam velikim tranformacijama svijesti i iscjeljenjima kod ljudi koji su radili na programima i vježbama koje su ponuđene u ovim mojim tečajevima. Moji studenti u Hrvatskoj i Srbiji, kojih je više od 3000, već su iskusili mnoge dobrobiti ovog mog rada i velika mi je želja podijeliti ova iskustva sa Theta praktičarima diljem svijeta. Jako sam zahvalan Vianni i Think institutu što su prepoznali vrijednost mog rada i što su službeno priznali ove tečajeve.

U tečaju Opraštanje, Ljubav i Moć stječete spoznaju i iskustvo o tome kako oprostiti sebi i drugima, kako voljeti sebe i druge i kako zadobiti svoju osobnu moć. Opraštanje i ljubav prema sebi i drugima su preduvjet bilo kom ozbiljnijem duhovnom radu na sebi.

Kroz tečaj Oslobodite se ovisnosti, vezanosti i zavjeta razumjet ćete prirodu ovisnosti i vezanosti i učiti kako da ih nadiđete, kako osloboditi druge od njih i time znatno ubrzati i svoj i njihov razvoj. Isto tako osloboditi ćete se mnogih zavjeta kojih niste ni sanjali da ih imate.

Oba tečaja doprinose boljim financijama i odnosima sa svijetom i sa samim sobom, te širenju svijesti.

 

Pročitano 2941 puta