Početna Arrow Blog Arrow Svjedočanstva o tečaju Oslobodite se ovisnosti, vezanosti i zavjeta (Rogers, AR, United States)

Svjedočanstva o tečaju Oslobodite se ovisnosti, vezanosti i zavjeta (Rogers, AR, United States)

“Moć i pristustvo kojim Goran predaje duboko umiruje dio mene koji se cijelog života mučio. Zauvijek ću biti zahvalna. Naslov tečaja Oslobodite se ovisnosti, vezanosti i zavjeta u potpunosti opravdava sadržaj. Možete li zamisliti tu slobodu??? Kroz Goranovo skromno predavanje čini se lako i podsjeća me da imamo sposobnost biti prisutni za sebe i druge.  Pristuni za duboka iscjeljenja.”

- Mary (Montana, USA)

“Osjetio sam da ću primiti iscjeljenje u ovoj grupi, i tako je i bilo. Radili smo balansiranje čakri, otpuštanje ovisnosti, vezanosti i zavjeta i uistinu sam doživio duboko iscjeljenje. Goranov opušten način vođenja tečaja pomogao mi je povezati se sa Stvoriteljem i uspostaviti povjerenje u tu vezu te otpustiti zavjet da nikad ne budem dobro. Povezao sam se sa svojom osobnom moći na jedan vrlo opipljiv i zdrav način, i znam da će tako biti i ubuduće. Mislim da mi je Goran obnovio život.”

- Jan (Iowa, USA)

“Ovaj tečaj se ne može opisati. Promijenio mi je život. Iznimno sam zahvalna što sam imala priliku pohađati ovaj Goranov tečaj. Fantastičan učitelj i iscjelitelj. Hvala, hvala, hvala!”

- Kim (Iowa, USA)

“Predivan tečaj na kojem sam naučila puno više nego sam mislila. Goran nas je vodio do važnih spoznaja o ključnim temama i pokazao duboke uvide onkraj bilo koje druge radionice. Rezultat su bitni uvidi i promjene. Hvala Gorane za ove informacije, brižno predavanje i moćne vježbe!”

- Christine (Illinois, USA)

“Nakon što sam otkrila ovaj tečaj dobila sam novu spoznaju o oslobađanju sebe. Ovisnosti mogu biti u tijelu na raznim mjestima i u raznim oblicima. Goran ima prekrasnu spoznaju o ovisnostima, vezanostima i zavjetima i kako ih pronaći i otpustiti. Pravi talent! Hvala Gorane za prekrasnu priliku otkrivanja novih informacija i pronalaženje unutarnjeg mira.”

-Kathy (Iowa, USA)

“Ovaj tečaj i iskustvo omogućili su mi iscjeljenje na dubokom nivou. Nadahnjujuće i stimulirajuće. Na tečaju sam vidjela svjetlu poveznicu između mog srca i Stovitelja. Blagoslovljena sam što sam mogla svjedočiti iscjeljenju drugih zahvaljujući ovom tečaju. Goranovo učenje i način je vođen od svjetla/Boga, vrlo mirno, smirujuće i blagoslovljeno.”

-Evonne (Montana, USA)

“Ovo je jedan od najvažnijih Theta tečaja na kojima sam bila. Kroz prizmu psihologije i neurologije u prvih 6 godina našeg života formiraju se naši obrasci te lijeva i desna polutka mozga, i kroz godine se te  veze i funkcije ustaljuju. Trauma prekida komunikaciju između polutki i otpušta podsvijesno u svijest. Na ovom tečaju smo fizička osjetila re-integrirali ne samo kroz kopanje već i kroz instaliranje i prihvaćanje promjena. Kako je Goran rekao, iscjeljenje nije samo na mentalnom nivou. Uključivanje desne moždane polutke i njene osjetilne funkcije na ovaj način omogučilo je punije iskustvo i transformaciju na svim nivoima, neurološkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom. Cjelovito objedinjenje iscjelivačkog procesa. Priručnik je također odličan.”

-Kerry (Illinois, USA)

Pročitano 1005 puta