Početna Arrow Blog Arrow Svjedočanstva o tečaju Opraštanje, ljubav i moć (Rogers, AR, United States)

“Jako puno sam naučila i iznimno sam zahvalna što mogu osjećati i znati svoju istinsku moć. Hvala Gorane!”

- Kim (Iowa, USA)

“Uvijek sam imala velike snove i ciljeve, ali sam uvijek osjećala da me nešto sputava. Ovaj tečaj mi je pokazao sve načine na koje sam se sputavala svojim iskrivljenim prespektivama ljubavi i davanju svoje moći. Iznimno sam zahvalna Goranovom vođenju kojim je razbio iluzije i povezao me s mojim istinskim sebstvom kroz Stvoriteljevu perspektivu i bezuvjetnu ljubav.”

- Callie (Iowa, USA)

“Nikad nisam bila na ovako snažnom tečaju. Opraštanje sebi stvara vrlo velik prostor za Stvoriteljevu ljubav. Goran je učitelj koji odražava Stvoriteljevu bezuvjetnu ljubav. Bila mi je čast biti na ovom tečaju. Volim Goranov stil vođenja i rada s polaznicima. Njegove oči mogu pročitati moju dušu.”

- Jan (Iowa, USA)

“Tečaj “Opraštanje, moć i ljubav” mi je promijenio život. Omogućio mi je da se povežem sa sobom i Stvoriteljem na jedan potpuno nov način koji je pun ljubavi i svjetla. Dosta toga je i zbog Goranove energije kojom nas podržava dok mi procesiramo energije.”

- Evonne (Montana, USA)

“Tečaj je bio lijep. Osjećam se bolje nego kad sam došao.”

- Matt (Wisconsin, USA)

“Rad na ovom tečaju je odlično tempiran nakon čišćenja ovisnosti, vezanosti i zavjeta kojim se stvara prostor za istinsko opraštanje i prihvačanje sebe. Goranovo učenje da nađemo šire razumijevanje omogućuje nam otpuštanje blokada i otpora da se istinski zaljubimo u sebe i iscjelimo kroz opraštanje. Nosio sam puno genetskih i povijesnih energija koje su me držale u mjestu. Ovaj tečaj omogućio mi je da postanem cjelovit i podigao me iznad tih starih i teških destruktivnih energija. Ovo je bila velika stvar.”

- Kerry (Illinois, USA)

Pročitano 1327 puta