Nešto sasvim novo: Tečaj Odnosi prema svijetu u prirodi

Подробнее на сайте: https://safemedicine.ru https://indianmedicine.ru https://chinese-medicine.ru Go to top of pagehttps://natural-cure.ruhttps://washealth.ru https://yetimedicine.ruhttps://medicinego.ruhttps://medicineway.ruhttps://whitemedicine.ruhttps://keepmedicine.ruhttps://bravemedicine.ru https://focmedicine.ru https://rankmedicine.ruhttps://dearmedicine.ruhttps://enjoymedicine.ru

Malo smo eksperimentirali i odlučili izaći iz hotelskih odaja u prirodu i održati tečaj bez gradske buke i mirisa ispušnih plinova, bez hrane koju nam drugi prave (čast kuharima hotelskim).

Tako da smo okupili ekipu na Avali blizu Beograda u iznajmljenoj kući sa smještajem za polaznike, sa hranom koju smo sami pripremali – vegeterijanskom, sa dosta elemenata raw food-a, s teniskim i košarkaškim terenom, okruženi apsolutnim mirom i zelenilom gdje možete čuti samo ptice i pčele.

Sve je to utjecalo da imamo jedan od najboljih tečajeva do sada, na jedan opušten način gdje smo svi bili više povezani i s prirodom, ali i sa Stvoriteljem i međusobno. Imali smo i satove meditacije i chi kunga.

Opći dojam je da nam treba ovakvih tečajeva sve više, planiram ih u Lovranu i Beogradu ubuduće a možda i u Zagrebu i drugim gradovima.

Pročitano 2508 puta